Skocz do zawartości

Szwecja

Krzysztof

Rekomendowane odpowiedzi

Witam !!!

Szukalem chétnych na wyjazd do Szwecji na jez Bolmen .

Otóz zmienilem plany i jadé na dwa tygodnie na jezioro Unnen niedaleko  Bolmen .

Szukam jednego chétnego na wyjazd dwu tygodniowy  od 12 wrzesinia do 26 wrzesnia tego roku .Wyjazd moze byc z Polski lub Niemiec .Posiadam wlasny silnik i echo .Warunki dobre i tanio .Najchétniej osobé 40 plus niepalácá .Do wody zaledwie okolo 150 metrów .

Jezeli ktos jest chétny to zapraszam na priv.

Witam !!!

Szukalem chétnych na wyjazd do Szwecji na jez Bolmen .

Otóz zmienilem plany i jadé na dwa tygodnie na jezioro Unnen niedaleko  Bolmen .

Szukam jednego chétnego na wyjazd dwu tygodniowy  od 12 wrzesinia do 26 wrzesnia tego roku .Wyjazd moze byc z Polski lub Niemiec .Posiadam wlasny silnik i echo .Warunki dobre i tanio .Najchétniej osobé 40 plus niepalácá .Do wody zaledwie okolo 150 metrów .

Jezeli ktos jest chétny to zapraszam na priv.

Warunki spełniam. Urlopu nie wystarczy :(

Wiem ,znam to jezioro i to dobrze .W tym roku mialem tam juz szczupaka 108 cm a kolega metrówké .Duzo sandaczy i sporo okni .Prawie wszystkie ryby powrócily do wody .Jak na razie jest tam mala presja wédkarska .

Oby jak najdluzej .Fajnie ze sié piszesz na nastépny rok .Zapamiétam .Ja tez jestem zauroczony tym krajem ..

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...

Koledzy Wédkarze !!!!

Mam wielká prosbé ,jezeli nie macie interesu jechac to nie zalewajcie mnie pytaniami na temat wyjazdu .W zasadzie pytacie o to co jest juz napisane ,czyli Termin i cené .Zeby wyjasnic wszystko piszé ponownie .Nie jestem biurem podrózy i wyjazd jest prywatny .Szwecja jezioro Unnen .

Termin wyjazdu to 12 wrzesien a powrót 26 wrzesien  czyli dwa tygodnie .Wyjazd ze Szczecina przez Sassnitz .Koszt w przyblizeniu to 1200 zlotych plus trzysta koron na zezwolenie .Jest nas dwuch i szukamy jeszcze jednego do towarzystwa .Warunki mieszkaniowe sá ok .lódka tez pomiesci trzy osoby .Jedziemy na relaks i nie zamierzamy od rana do wieczora siedziec na wodzie , to nie maraton .Oboje jestesmy po piédziesiátce i chétny mile widziany w podobnym przedziale wiekowym .Oczywiscie to zaden warunek .W cenie ujéte jest juz wszystko ,logistyka ,domek ,podróz.Wszelkiego rodzaju uzywki na koszt wlasny .

Myslé ze wyjasnilem wszystkie wátwpliwosci .Chétnych (tych naprawdé chétnych ) zapraszam na priv.

Ps

Echo i silnik posiadam.

Jezioro wybitnie sandaczowe ,które juz dobrze poznalem . 

• Like 1

Odnawiam temat .

Czas nagli a jeszcze nie mamy trzeciego .Tu nie chodzi o pieniádze tylko o towarzystwo .Jezeli znajdzie sié ktos to jestem w stanie zaoferowac mu ten wyjazd za 800 zl plus trzysta koron na zezwolenie .Reszta w cenie .Warunkiem jest zgoloszenie do czwartku bo w piátek juz mnie nie ma w domu .

• 4 miesiące temu...