Krzysztof Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Witam !!!Szukalem chétnych na wyjazd do Szwecji na jez Bolmen .Otóz zmienilem plany i jadé na dwa tygodnie na jezioro Unnen niedaleko Bolmen .Szukam jednego chétnego na wyjazd dwu tygodniowy od 12 wrzesinia do 26 wrzesnia tego roku .Wyjazd moze byc z Polski lub Niemiec .Posiadam wlasny silnik i echo .Warunki dobre i tanio .Najchétniej osobé 40 plus niepalácá .Do wody zaledwie okolo 150 metrów .Jezeli ktos jest chétny to zapraszam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Witam, Czy łódka jest w cenie domku ? Jakie warunki domku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Witam !!!Szukalem chétnych na wyjazd do Szwecji na jez Bolmen .Otóz zmienilem plany i jadé na dwa tygodnie na jezioro Unnen niedaleko Bolmen .Szukam jednego chétnego na wyjazd dwu tygodniowy od 12 wrzesinia do 26 wrzesnia tego roku .Wyjazd moze byc z Polski lub Niemiec .Posiadam wlasny silnik i echo .Warunki dobre i tanio .Najchétniej osobé 40 plus niepalácá .Do wody zaledwie okolo 150 metrów .Jezeli ktos jest chétny to zapraszam na priv.Warunki spełniam. Urlopu nie wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 14 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 (edytowane) U mnie podobnie z urlopem :/ Edytowane 14 Czerwca 2015 przez Mariano Italiano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 15 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Tak ,lódka jest w cenie domku .Domek jest skromny ale wystarczajácy ,jest wszystko co potrzeba i blisko wody .A co najwazniejsze ,tani i wlascicielka ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 15 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 (edytowane) A ,panowie ,to nie sá warunki ,moze byc mlodzy kolega ,byle niepalácy . Edytowane 15 Czerwca 2015 przez Krzysztof 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Byłem kiedyś na tym jeziorze i było super .Jeśli byś jechał za rok, to proszę o kontakt. Chętnie znowu pojadę.W tym roku szwedzką pulę już wykorzystałem. Ten kraj jest dla mnie jak magnes. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 20 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Wiem ,znam to jezioro i to dobrze .W tym roku mialem tam juz szczupaka 108 cm a kolega metrówké .Duzo sandaczy i sporo okni .Prawie wszystkie ryby powrócily do wody .Jak na razie jest tam mala presja wédkarska .Oby jak najdluzej .Fajnie ze sié piszesz na nastépny rok .Zapamiétam .Ja tez jestem zauroczony tym krajem .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Kurcze musze rzucic palenie do wrzesnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Kurcze musze rzucic palenie do wrzesnia Darek, i to szybko bo warto ... dla tych łosi i natury. Ryby to przy okazji. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 21 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Nie musisz .Oczywiscie jezeli ja nie palé to lepiej jak druga osoba tez jest niepaláca .Jezeli robisz to w kulturalny sposót to mozna z tym zyc .Nawet w wiékszosci domków w Szwecji palenie jest zabronione i trzeba wychodzic na dymka przed dom . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 25 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Odnawiam temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 25 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2015 Krzysztofie- kalkulowales całkowite koszty? Jak to wygląda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 27 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Temat zakonczony .Mamy komplet .Wszystkim zainteresowanym dziékujé . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Odnawiam temat .Wycofal sié jeden z kolegów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwizer Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 (edytowane) Podaj cene. Ilosc osob i termin. Moze podesle chetnegoNajlepiej na pw. Edytowane 21 Sierpnia 2015 przez pwizer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Koledzy Wédkarze !!!!Mam wielká prosbé ,jezeli nie macie interesu jechac to nie zalewajcie mnie pytaniami na temat wyjazdu .W zasadzie pytacie o to co jest juz napisane ,czyli Termin i cené .Zeby wyjasnic wszystko piszé ponownie .Nie jestem biurem podrózy i wyjazd jest prywatny .Szwecja jezioro Unnen .Termin wyjazdu to 12 wrzesien a powrót 26 wrzesien czyli dwa tygodnie .Wyjazd ze Szczecina przez Sassnitz .Koszt w przyblizeniu to 1200 zlotych plus trzysta koron na zezwolenie .Jest nas dwuch i szukamy jeszcze jednego do towarzystwa .Warunki mieszkaniowe sá ok .lódka tez pomiesci trzy osoby .Jedziemy na relaks i nie zamierzamy od rana do wieczora siedziec na wodzie , to nie maraton .Oboje jestesmy po piédziesiátce i chétny mile widziany w podobnym przedziale wiekowym .Oczywiscie to zaden warunek .W cenie ujéte jest juz wszystko ,logistyka ,domek ,podróz.Wszelkiego rodzaju uzywki na koszt wlasny .Myslé ze wyjasnilem wszystkie wátwpliwosci .Chétnych (tych naprawdé chétnych ) zapraszam na priv.PsEcho i silnik posiadam.Jezioro wybitnie sandaczowe ,które juz dobrze poznalem . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 B. dobra cena i wazne ze kolega zna jezioro . Tylko kurcze nie mam tyle urlopu u zony pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 (edytowane) Trzeba bylo sobie zoné wychowac .Moja jest szczésliwa jak mnie nie ma . Edytowane 23 Sierpnia 2015 przez Krzysztof 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Zrobilem ogromny postep w wychowaniu od 3lat 2razy rocznie Szwecja ale po 7-9 dni. Niestety pracujemy razem i musi w tym czasie pracowac za dwoje po 12h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 No Panowie wédkarze?Tylu chétnych bylo i co ? Jeszcze tylko paré dni zostalo i dalej szukamy trzeciego uczestnika . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 7 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Odnawiam temat . Czas nagli a jeszcze nie mamy trzeciego .Tu nie chodzi o pieniádze tylko o towarzystwo .Jezeli znajdzie sié ktos to jestem w stanie zaoferowac mu ten wyjazd za 800 zl plus trzysta koron na zezwolenie .Reszta w cenie .Warunkiem jest zgoloszenie do czwartku bo w piátek juz mnie nie ma w domu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taurone Opublikowano 17 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 (edytowane) Witam. Mozna prosic o namiar wynajmu nad jeziorem unnen? Edytowane 17 Stycznia 2016 przez Taurone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawitogdy Opublikowano 18 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 http://www.stugnet.se/objekt.asp?id=12229http://www.fritiden.se/objekt-uthyres/12451/Nie byłem, nie znam. Znalezione w googlach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taurone Opublikowano 18 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Ogolnie znalazlem oferty ale chodzilo mi o sprawdzone miejsce. Ewentualnie opinie na temat jeziora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi