Krzysztof Opublikowano 20 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Tutaj masz tanszá opcjé domku .http://www.novasol.de/p/S04621?S=2015&_ga=1.137993527.601171959.1444374565jezeli jedziecie w trujké to jest idealne miejsce .Do domku jest tez lódka ,moze nie nowa ale dla trzech osób wystarczy .ja jadé nad to jez juz piáty raz .W tym roku poczátek czerwca .Lódz bez silnika ,ja mam wlasny to nawet nie pytam wlasciciela czy wypozycza.Jezioro szczupakowo sandaczowe .A tutaj sobie popatrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taurone Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Dzięki za informację, ale mój termin jest zajęty w tym domku. Znalazlem oferte nad samym jeziorem Kosen w podobnej cenie z licencja. Masz Krzysztof jakoś informacje na temat Kosen, ktore znajduje sie przy Bolen? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 20 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Tylko z internetu jak ty .Sam tam nie bylem .Moze bédác nad Unnen skoczymy tam polowic . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi