bayrt Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Witajcie, sezon sandaczowy w pełni, a ja złamałem przez własną głupotę BR. Podpowiedzcie jaki kijek kupić, dodam że okumą bardzo dobrze mi się łowiło - do dzisiaj . Dzieki Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabik Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 skoro przez własną głupotę , a łowiło się dobrze kup taką samą i po sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granvorka Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Rozumiem, ze podobny budzet?Moze popatrz cos z kongerów, np stallion. Ewentualnie mikado, jakas inazuma czy cos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Dlaczego chcesz coś innego kupować skoro bdb Ci sie nią łowiło a wędki sa nadal w sprzedaży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Zarknij na Okumę Inspira Jig. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 robinson diaflex 2,45 8-32 http://jerkbait.pl/topic/59525-s-robinson-diaflex-classic-245-8-32g-team-dragon-935iz/#entry1694563 kijek szybki, cięty pod obciążeniem progresywny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 (edytowane) Pod sandacza fajny będzie wyżej wspomniany Diaflex Zander. Z tym, że to wklejka, więc trochę inaczej się nią łowi. Na zandera jak znalazł Edytowane 13 Czerwca 2015 przez Żbiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bayrt Opublikowano 13 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Dzięki wszystkim, decyzja podjęta, padło na diaflexa Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość anonymous Opublikowano 13 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Cormoran Laajoki 240 6-28 wyrzutu. Bardzo lekki szybki i czuły kij w przystępnej cenie. Krótki dolnik, cienki blank który podczas holu pracuje na 3/4 długości. Trzymałem w ręce black rocka i powiem szczerze, że nie umywa się moim zdaniem do Cormorana. Wytrzymał hol suma 20kg więc i w miarę mocny jak na swoje cw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi