aigle Opublikowano 3 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 Czy ktoś zna ten kij ? (Cormoran TR5 1,85 m cw. 6-28 gr.)Prosiłbym o ewentualne opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 3 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 Do czego? Interesuje mnie to do czego chcesz ten kijek zastosować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aigle Opublikowano 3 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 Do lekkiego castingu Wczoraj dostałem scorpiona 1001 ( cło mi dołozyli smyki ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadzia Opublikowano 3 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 Mam dłuższą wersję tego kijka. Bardzo przyjemny patyk. Ze Scorpionem-4g-spokojnie. Moim zdaniem, komfortowa górna granica to 18-21g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artmaniac Opublikowano 3 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 eeeeeeeee, do lekkiego chyba raczej nie. To trochę sztywny kijek jest i w realu wydaje się mocniejszy niż w opisie. Generalnie nie najlepszy wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadzia Opublikowano 3 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 To jest moje zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aigle Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 eeeeeeeee, do lekkiego chyba raczej nie. To trochę sztywny kijek jest i w realu wydaje się mocniejszy niż w opisie. Generalnie nie najlepszy wybór. Co proponujesz ? (oprócz st.Croix Premier) bo to już czytałem w artykułach na stronie głównej ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artmaniac Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 wszystko zależy od budżetu. W wersji ekonomicznej pewnie coś z seryjnych wędek,ale oprócz rzeczonego Cormorana nie mam rozeznania w tym segmencie. Od pięciu stówek można już szukać bardziej wysublimowanych rozwiązań ( zob. artykuły na głównej) a wraz z większymi możliwościami wybór się znacząco komplikuje. Zakładając, że masz zbliżone preferencje i nawyki połowu do moich, poleciłbym coś z asortymentu composite development i delikatnych modeli z serii xls bądź ext. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 @aiglekijek do scorpiona 1001. Zakładam że mówimy tu o jakiś okoniach, pstrągach czy czymś w tym rodzaju. Polecałbym w kolejności: 1. Zakup używanego lub wykonanie w pracowni nowego kija na blanku Batsona z serii IP - np. IP842 lub IP843 (koszt w granicach 600 zł przy kiju nowym i 450 zł przy używanym) 2. Z gotowych produktów - rozejrzenie się za kijem firmy Larus z serii Platinium (Platinum?) lub St.Croix Triumph Castinig model TRC 60MF - koszt w obu przypadkach nie powinien przekroczyć 300zł Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aigle Opublikowano 5 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi