WojtekCIN Opublikowano 24 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Nie nie to tylko mapa Wysyłane z mojego LG-D405 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 25 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Dzięki uprzejmości mojego kolegi i jego zdolnościom dzisiaj będę miał takie coś. Silnik 10 rpm. Blank Germiny schnie po drugiej warstwie żywicy, jutro może zrobię wstępny spacing, poprawki i omotkowanie. Wysyłane z mojego LG-D405 za pomocą Tapatalk 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Widze ze idziesz pelna para 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 25 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 pelna para to bedzie dopiero jak wjedzie mhx Wysłane z mojego PMP5780D przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brown Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 a jakiego planujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 26 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 (edytowane) Planuję zrobić sobie kosę sandaczową pod gumy i koguty do łowienia z brzegu i łódki. Blank MHX MB 843-2, do tego przelotki fuji alconite BLVAG lub KR system - tu się jeszcze zastanawiam, ale to kij o mocy med/heavy więc chyba raczej alconite 25, 16, 10, 8, 7, 6, 6, 6 no i top SiC 6 w rurce 2mm. Uchwyt Skss 17 bo łapy mam raczej medium, rękojeść w piance EVA, omotkowanie czarne ze złotymi wstawkami i złote winding checks. Generalnie bez wodotrysków ale ja lubię w kijkach minimalizm. Wysyłane z mojego LG-D405 za pomocą Tapatalk 2 Edytowane 26 Czerwca 2015 przez WojtekCIN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 26 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 A tymczasem kręgosłup części szczytowej znaleziony, oznaczony i wklejony tip. Zaraz robię spacing i wklejam przelotki na taśmę. Wysyłane z mojego LG-D405 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Planuję zrobić sobie kosę sandaczową pod gumy i koguty do łowienia z brzegu i łódki. Blank MHX MB 843-2, do tego przelotki fuji alconite BLVAG lub KR system - tu się jeszcze zastanawiam, ale to kij o mocy med/heavy więc chyba raczej alconite 25, 16, 10, 8, 7, 6, 6, 6 no i top SiC 6 w rurce 2mm. Uchwyt Skss 17 bo łapy mam raczej medium, rękojeść w piance EVA, omotkowanie czarne ze złotymi wstawkami i złote winding checks. Generalnie bez wodotrysków ale ja lubię w kijkach minimalizm. Wysyłane z mojego LG-D405 za pomocą Tapatalk 2 Do takiego zbrojenia bardziej pasuje system KL niż KR.Wejściowa przelotka KL do 8 w KT,7 i reszta w KB. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 26 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Spacing rozpisany przez Rafała. Przeloty też jego. Obciążenie butelka 1.5l z wodą. Jest pięknie. Wysyłane z mojego LG-D405 za pomocą Tapatalk 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Cześć też mam przerobioną germinkę i na sumach też dawała radę Pożyczyłem Piotrkowi bo mu wędek brakło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Ja mam cos takiego do 'dobijania' nici Drogeria ROSSMAN sie kłania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Drogeria ROSSMAN sie kłania Kupilem w sklepie rodbuildingowym, RodPro.de jak jeszcze istnial Nawet nie mialem pojecia ze w drogeriach takie rzeczy sprzedaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 26 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 No to lecimy z tematem jak to mawiał klasyk. Wysyłane z mojego LG-D405 za pomocą Tapatalk 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 26 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 :D:D:D:D:wub: Wysyłane z mojego LG-D405 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 :D:D:D:D:wub: Wysyłane z mojego LG-D405 za pomocą Tapatalk 2Dlaczego takie brzydkie (niesymetryczne)???? Gdzie pierścionek? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 (edytowane) :D:D:D:D:wub: Wysyłane z mojego LG-D405 za pomocą Tapatalk 2 Zrob taiej samej dlugosci po obu stronach zaczepu, ladniej bedzie wygladac Ps. Suwmiarka to najlepszy przyjaciel w rodbuildingu Edytowane 26 Czerwca 2015 przez Del Toro 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 26 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Już Wam tlumaczę koledzy. W serii ozdobna omotka miała od fore właśnie tą długość, potem już nie było nic. Zaczep to mój pomysł, w serii nie występował. Kolejna omotka, ta którą nazwaliśmy niesymetryczną, ma długość 15mm i każda ozdobna omotka będzie miała właśnie taką długość. Czyli, tak ma być a pierścionka nie było w serii, tylko omotka od nasady. Wysyłane z mojego LG-D405 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Już Wam tlumaczę koledzy. W serii ozdobna omotka miała od fore właśnie tą długość, potem już nie było nic. Zaczep to mój pomysł, w serii nie występował. Kolejna omotka, ta którą nazwaliśmy niesymetryczną, ma długość 15mm i każda ozdobna omotka będzie miała właśnie taką długość. Czyli, tak ma być a pierścionka nie było w serii, tylko omotka od nasady.Wysyłane z mojego LG-D405 za pomocą Tapatalk 2 Popraw więc "serię" nie tylko nie istniejącym wcześniej zaczepem ale i starannymi omotkami. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 26 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Wysyłane z mojego LG-D405 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zrob krotsza omotke przed stopka przelotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 26 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 A tak się napracowałem Wysyłane z mojego LG-D405 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 A tak się napracowałem Wysyłane z mojego LG-D405 za pomocą Tapatalk 2 Zrobisz drugi raz i lepiej Ale odrazu na starcie ten blad wyeliminujesz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 26 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Ale posłuchałem kolegów wędkorobów no i..... Wysyłane z mojego LG-D405 za pomocą Tapatalk 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 26 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 (edytowane) I chłopaki dzięki za wszelakie opinie, ja Wasze uwagi odczytuję jako konstruktywny krytycyzm. Powiem jedno. To wciąga. Bardzo. Wysyłane z mojego LG-D405 za pomocą Tapatalk 2 Edytowane 26 Czerwca 2015 przez WojtekCIN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Nie ma sprawy, dla mnie to zaden krytycyzm. Widze tylko te same bledy jakie robilem na poczatku, wiec po co masz je powtarzac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi