WojtekCIN Opublikowano 9 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Wysyłane z mojego LG-D405 za pomocą Tapatalk 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 9 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Teraz lepiej 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 9 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Też tak myślę. Ręka oczywiście drży i kaligrafia jak u drugoklasisty ale nic dziwnego po tylu latach pracy przed komputerem... Organ nieużywany zanika i coś w tym jest. Odnośnie samego napisu, lepiej, bo tylko parę cm blanku jest opisane. Wysyłane z mojego LG-D405 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 9 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Uciekasz dalej lekko w górę ale to już jest naprawdę ładnie. Ta "zwartość " bardzo mi sie podoba. Co to jest to "V" przed "rods"??? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 9 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 To długa historia.... taka tradycja z początków lotnictwa kiedyś kilka zagranicznych osób nie było w stanie wymówić mojego imienia i postanowili że będą na mnie wołać V ( wym. " wi").... No i tak już zostało. Wysyłane z mojego LG-D405 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 9 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 To długa historia.... taka tradycja z początków lotnictwa kiedyś kilka zagranicznych osób nie było w stanie wymówić mojego imienia i postanowili że będą na mnie wołać V ( wym. " wi").... No i tak już zostało. Wysyłane z mojego LG-D405 za pomocą Tapatalk 2No i VERY GOOD!!!! Działaj dalej, starannie !!!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 9 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 A tak bajdełej, możecie koledzy polecić jakąś ultra cienką i porządną stalówkę? Jakiś link? I poproszę jeszcze oranż żus, może być jabłkowy. Wysyłane z mojego LG-D405 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 9 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 I się kręci... Lakier omotek dolnika i napisu warstwa 1. Wysyłane z mojego LG-D405 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 9 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Calej nie robiles na raz? Jaki lakier uzyles HB czy LB? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 9 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Niestety nie mam tyle miejsca na stole żeby naraz jechać całość.... Flex coat lite build Wysyłane z mojego LG-D405 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 9 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Aha Myslalem ze masz jakis HB o bardzo krotkim czasie pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 9 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Nie nie, kolega Godzio doradził mi LB właśnie ze względu na długi czas pracy i możliwość podgrzania. Lakieruję 2x2 niestety... No życie, po podłodze zasuwają córka i pies więc nie podchodzi ta opcja a miejsca by było zdecydowanie więcej. Dolnik pokręci się do wieczora i potem odwieszę go i zacznę malować górny skład. Wysyłane z mojego LG-D405 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 9 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 LB jak dla mnie sa duzo fajniejsze do lakierowania dla poczatkujacych. Nie trzeba sie spieszyc A jak sie robi dla siebie, to dwie warstwy to nie problem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 9 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 I chyba będę musiał poprawkę zrobić... Lakierowałem napis no i mówię to wezmę rękawiczki lateksowe i rozetrę lakier do omotki przelotki startowej żeby nie było odcięcia..... No i spierdoliłem. Lakier na blanku wygląda teraz źle. Widoczne są prześwity. Kładłem dopiero pierwszą warstwę na omotki więc nie wiem czy pruć wszystko, szlifować i zaczynać dolnik od nowa czy da się to przy okazji 2 warstwy poprawić? Wysyłane z mojego LG-D405 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszD Opublikowano 9 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 I chyba będę musiał poprawkę zrobić... Lakierowałem napis no i mówię to wezmę rękawiczki lateksowe i rozetrę lakier do omotki przelotki startowej żeby nie było odcięcia..... No i spierdoliłem. Lakier na blanku wygląda teraz źle. Widoczne są prześwity. Kładłem dopiero pierwszą warstwę na omotki więc nie wiem czy pruć wszystko, szlifować i zaczynać dolnik od nowa czy da się to przy okazji 2 warstwy poprawić?Wysyłane z mojego LG-D405 za pomocą Tapatalk 2Najlepiej wszystko zmyć, puki nie zżelował wystarczy spirytus, śladu nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 9 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Jednak zwalam całość dolnika. Trudno, człowiek uczy się na błędach. Wysyłane z mojego LG-D405 za pomocą Tapatalk 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 9 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Masz aceton? Spokojnie wszystko zmyjesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 9 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Aceton nie dał niestety pożądanych efektów w związku z czym jestem zmuszony zwalić całość dolnika. Zeszlifuję lekko 2000, wetrę warstwę żywicy i od nowa omotki. Spoko, będzie ok Wysyłane z mojego LG-D405 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 9 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Na bledach sie czlowiek uczy Ale napewno ogarniesz, moze nawet lepszy rezultat bedzie za drugim razem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 9 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Jednak zwalam całość dolnika. Trudno, człowiek uczy się na błędach. Wysyłane z mojego LG-D405 za pomocą Tapatalk 2 :( A "mówiłem" czytaj, pytaj, uważaj. Tak bardzo sie starałeś na tym kijku i .… "kij". Co rękawiczką próbowałeś zmazać bo jakoś nie czaję? :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 9 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 (edytowane) Trudno. Odpierdoliłem, teraz po prostu za napisem dam omotkę i tak zgubię przegrubienie lakieru na napisie. Chciałem rozsmarować podczas lakierowania i przedobrzyłem. Spoko to tylko kilka omotek Wysyłane z mojego LG-D405 za pomocą Tapatalk 2 Edytowane 9 Lipca 2015 przez WojtekCIN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 9 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Najważniejsze że górny skład się kręci. W dolnik żywica już wtarta, jutro się za niego biorę ...... A może napis ładniejszy zrobię Wysyłane z mojego LG-D405 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Godzio Opublikowano 9 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 WojtekCIN próbuj jeszcze raz. Każdy wędkorob przez to musi przejść, aż w końcu będzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 9 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Jasne że tak. Ma być porządnie to musi być porządnie. Oj tam taki błąd w sztuce to nie tragedia Wysyłane z mojego LG-D405 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 9 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 No i trzeba ćwiczyć przed mhx - em Wysyłane z mojego LG-D405 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi