trout master Opublikowano 9 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 No i trzeba ćwiczyć przed mhx - em Wysyłane z mojego LG-D405 za pomocą Tapatalk 2Nooooo. Zrób sobie jeszcze ze 3 szt i wtedy zacznij myślec o MHX -ach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 9 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 Próbować trzeba, myślę że dzięki dobrym radom kolegów z jerka jakoś pójdzie Wysyłane z mojego LG-D405 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 10 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 2 warstwa na górnym składzie. Dolnik schnie jeszcze po wtarciu 2 warstwy żywicy... W innym wątku podejrzałem patent z nakładaniem za pomocą woreczka strunowego - działa idealnie, znacznie lepiej niż szmatką. Wysyłane z mojego LG-D405 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 10 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Chłopaki, korzystając z mojego wczorajszego fakapa, powiedzcie mi czym najlepiej i najschludniej nałożyć lakier na opis blanku tuż przed fore? Pędzelek i na kręcącej się suszarce czy może macie inne patenty? Wysyłane z mojego LG-D405 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 11 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 Dolnik po reanimacji żyje i się suszy już 1sza warstwa.. A góra sobie już czeka Wysyłane z mojego LG-D405 za pomocą Tapatalk 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 11 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 Słabe te fotki ale omotki są chyba OKI. Jedynie ta przy szczytowej jakaś taka beczułka. :|Tą omotką nie najeżdża się na rurkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 11 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 Słabe te fotki ale omotki są chyba OKI. Jedynie ta przy szczytowej jakaś taka beczułka. :|Tą omotką nie najeżdża się na rurkę.Dzięki, omotki jak na pierwszy raz wyszły zacnie. Natomiast wiem że można jeszcze ładniej, jeszcze dokładniej ale to już przy następnym kiju będę ćwiczyć. Co do szczytu, fakt, można to poprawić i pewnie tak zrobię, dzięki za sugestię. Wysyłane z mojego LG-D405 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 13 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 No to nadejszła wiekopomna chwiła.... Dolnik lakier ph 2..... Oznacza to, że projekt jest już prawie na finiszu. Dzięki Wam koledzy. Ręka jest coraz pewniejsza przy lakierowaniu. Chciałbym serdecznie podziękować za pomoc wszystkim udzielającym się w temacie, a w szczególności kolegom takim jak Skałek, Del Toro, Trout Master. Szczególne podziękowania należą się jednak koledze Stefanowi vel. Godzio, który to charytatywnie poświęcając swój czas poprowadził mnie przez rodbuildingowe ABC. Dzięki Tobie kolego znalazłem drogę do lasu. Wcześniej nawet nie wiedziałem którą ścieżką podążać. A teraz chwalę się... Z pomocą Godzio zamówiłem w BRC komponenty do MHX MB 843 - 2 i czekam już na przesyłkę.... Wysyłane z mojego LG-D405 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 13 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Noooooo. Jest sie czym pochwalić. Musi ci wystarczyć mój "virtual smile" ponieważ nie dam rady poklepać Cię po ramieniu. Rób lepsze fotki bo nie bedzie jak Cię skrytykować. :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 13 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Te fotki robiłem telefonem na gorąco ze stołu.... Natomiast MHX będę już fotografować aparatem. Dzięki Trout. Dużo to znaczy. Wysyłane z mojego LG-D405 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 13 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 A no i kupiłem dzisiaj rapidograf 0.25 tak więc na nowym kiju napis też powinien być lepszy Wysyłane z mojego LG-D405 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Godzio Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 14 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Stefan jeszcze raz dzięki. Wysyłane z mojego LG-D405 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Z zaciekawieniem śledziłem Twój wątek. Zdania nie zmieniam ale szczerze gratuluję zaparcia, konsekwencji i końcowego wyniku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 14 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Bob, pamiętam co powiedziałeś i szanuję Twoją opinię. Dzięki za słowa uznania, bardzo mnie to cieszy. Wysyłane z mojego LG-D405 za pomocą Tapatalk 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 18 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 Dzisiaj nastąpiło uroczyste przekazanie kija jego właścicielowi. Tata zadowolony z wykonania:D Wysyłane z mojego LG-D405 za pomocą Tapatalk 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kpt.przygoda Opublikowano 25 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2015 Mam taka germinkę do 15 g wyrzutu o kolorze musztardowo miodowym , dlugosc cos pod 2m, namowiles mnie na tchnięcie nowego życia w tego starego szklaka, ktory przypomina mi najlepsze wagary w podstawowce hahaha 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi