Skocz do zawartości

Germina Standard - przeróbka

WojtekCIN

Rekomendowane odpowiedzi

Słabe te fotki ale omotki są chyba OKI.

Jedynie ta przy szczytowej jakaś taka beczułka. :|

Tą omotką nie najeżdża się na rurkę.

Dzięki, omotki jak na pierwszy raz wyszły zacnie. Natomiast wiem że można jeszcze ładniej, jeszcze dokładniej ale to już przy następnym kiju będę ćwiczyć. Co do szczytu, fakt, można to poprawić i pewnie tak zrobię, dzięki za sugestię.

Wysyłane z mojego LG-D405 za pomocą Tapatalk 2

No to nadejszła wiekopomna chwiła.... Dolnik lakier ph 2..... Oznacza to, że projekt jest już prawie na finiszu. Dzięki Wam koledzy. Ręka jest coraz pewniejsza przy lakierowaniu.

Chciałbym serdecznie podziękować za pomoc wszystkim udzielającym się w temacie, a w szczególności kolegom takim jak Skałek, Del Toro, Trout Master.

Szczególne podziękowania należą się jednak koledze Stefanowi vel. Godzio, który to charytatywnie poświęcając swój czas poprowadził mnie przez rodbuildingowe ABC. Dzięki Tobie kolego znalazłem drogę do lasu. Wcześniej nawet nie wiedziałem którą ścieżką podążać.

A teraz chwalę się... Z pomocą Godzio zamówiłem w BRC komponenty do MHX MB 843 - 2 :D i czekam już na przesyłkę....

Wysyłane z mojego LG-D405 za pomocą Tapatalk 2

post-57861-1436814766,7595_thumb.jpg

post-57861-1436814780,1948_thumb.jpg

post-57861-1436814792,4184_thumb.jpg

post-57861-1436814806,2988_thumb.jpg

• 5 miesięcy temu...