Jeziorm 1 Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 W weekend chce sie wysłać na pare miejscówek na Warcie i mam pytanie - gdzie teraz szukac tych ryb,w jakie miejsca podawac wabik,macie jakies typy na tą wczesną wiosne?Woda jest zimna na maxa ale lody juz odpuszczają więc może juz sie ruszyły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 W weekend chce sie wysłać na pare miejscówek na Warcie i mam pytanie - gdzie teraz szukac tych ryb,w jakie miejsca podawac wabik,macie jakies typy na tą wczesną wiosne?Woda jest zimna na maxa ale lody juz odpuszczają więc może juz sie ruszyły. dorzuc pare kilometrow wiecej a pokaze ci jak powinny wyglada klenie zaprasam na drawe nawet ci swoje miejsce na fotelu odstapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jeziorm 1 Opublikowano 5 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Mifek gdybym mógł to chetnie bym wpadł, tyle ze ja juz byłem na Drawie i kleni nie widziałem, ale jak mówisz ze są to ok pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 5 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 tak 'ogolnie' juz razy pare bylo http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&goto=131322 & http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=8112& ;start=0& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jeziorm 1 Opublikowano 6 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Dzięki Pitt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Mifek gdybym mógł to chetnie bym wpadł, tyle ze ja juz byłem na Drawie i kleni nie widziałem, ale jak mówisz ze są to ok pzdr to wpadnij do WPNu w drugiej częsci sezonu. najlepiej w okolicach zmroku. wtedy będziemy mogli powrocić do rozmowy zima to dosc specyficzny okres i ryby w Drawie sa albo ich nie ma co dalo sie odczuc na ostatnim zlocie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Miko Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 73 cm z Drawy + przestraszony kolega po wyjściu większego do rippera 10 cm przy szczupakowaniu świadczą o tym, że coś tam jeszcze pływa tylko złów je pan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jack__Daniels Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 kleń 73cm, tylko się przestraszył??????? Ja bym w gacie z wrażenia narobił (pitt, Ty się nie śmiej bo słyszałem, ze takie u Ciebie to norma... ale to jakieś mutanty ) )U Was też leje i jest wysoka woda, czy łowicie jakieś kleniojazie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 lepiej nie piszcie, ze sa takie duze klenie, bo sie wam po uszach od obiezyswiatow-zawodowcow dostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Miko Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Drawa to jest taka woda, że trzeba się nałazić więcej niż dużo, żeby namierzyć takie ryby. I nie ma co liczyć, że przy okazji lipieniowania jakiś patanek wyjdzie, bo one żrą raz na tydzień 15 centymetrowe płocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Jeziorm 1
W weekend chce sie wysłać na pare miejscówek na Warcie i mam pytanie - gdzie teraz szukac tych ryb,w jakie miejsca podawac wabik,macie jakies typy na tą wczesną wiosne?
Woda jest zimna na maxa ale lody juz odpuszczają więc może juz sie ruszyły.
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi