croock Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Witam serdecznie. czy komukolwiek z Kolegów i Koleżanek zdarzyło się być w tym zakątku globu z wędką? Wybieram się za dwa tygodnie do Portugalii. 7 dni spędzę na Azorach (na wyspach Sao Miguel i Santa Maria). Podobno okoliczne wody są zasobne w ryby. Szukam jakichkolwiek informacji na temat wszystkiego w tym temacie, czyli: - regulacji,- opłat,- polecanych metod i gatunków - zarówno z brzegu jak i z wody,- polecanych jednostek, które organizują rejsy wędkarskie,- możliwości wypożyczenia / nabycia sprzętu na miejscu. Każde info, nawet znane ze słyszenia, będzie dla mnie bardzo pomocne. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekkor Opublikowano 15 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2015 Nie byłem niestety, ale chętnie poczytam relację z pobytu. Słyszałem, że na Azorach jest najpiękniejsza zieleń na świecie... PozdrawiamTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub75 Opublikowano 7 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca Odświeżam temat - czy ktoś ma jakieś doświadczenia z wędkarstwem morskim na Azorach? Polecane łódki/przewodnicy? Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 7 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca Wow, zadawałem takie samo pytane w 2015 Niestety, nie łowiłem wtedy, więc nie pomogę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi