ezehiel Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 miszcz jednego postu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rejant Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Dzięki wszystkim za sugestie. Jeśli chodzi o talon to będzie ciężko, znajomy mieszka w Danii i na dobrą sprawę nie wiem kiedy będzie Polsce żeby zrealizować kupon. Oczywiście, że prezent może okazać się nietrafiony, ale tak może być prawie z każdą rzeczą. Niektóre wędki w wersji ekonomiczne cieszą się większą popularnością wśród wędkarz dlatego tak bardzo liczę na wasze sugestie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busz231 Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 no tak,ale ty zaglądasz do najgłębszej studni.sandacz to specyficzna ryba i dobrać konkretny kij jest ciężko,poza tym każdy wędkarz ma swoje upodobania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Inazuma >22g to potężny kij, wczoraj Kolega łowił przynętami na główkach 5-25g i w skrajnych zakresach dawała radę. A przy zaczepie łódkę na kotwicy przeciągnął spory kawałek. Myślę, że nie będzie wstydu podarować taką wędkę. Ewentualnie w tańszej opcji Konger Strike Furion 5-24 223cm + jakieś fajne gumaki, ewentualnie plecionka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 A pisałem priv chyba że mam przezbrajanego Robinsona Diaflexa Zandera 2,40 10-40, kij idealny na sandacze, może na samą łódkę ciut długi jak ktoś woli łowić krótkimi kijkami ale za to ma moc i nie straszny mu większy mętnooki a i z brzegu można śmiało pośmigać i na rzece radzi sobie rewelacyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zander to armata i od 15g da radę względnie. Na takie łowienie moim zdaniem za mocny.poza tym na prezent używaka bym nie dal 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zander to armata i od 15g da radę względnie. Na takie łowienie moim zdaniem za mocny.poza tym na prezent używaka bym nie dal Fakt początek czucia od 15 g + guma, faktem jest też że to solidny i mocny kij. Ja osobiście wolałbym dostać dobrze zrobionego kija nawet używanego niż seryjny kij nawet z wyższej półki. Decycja oczywiście jest i tak po stronie kolegi jaki szuka kija. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 No ja bym używanego prezentu nie chchciał. Poza pewnymi wyjątkami oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadel Opublikowano 20 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 St Croix LES90MF2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki1983 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 (edytowane) St Croix LES90MF2Fantastyczna propozycja . Gdzie kolega kupił,bądz widział ten kijek w cenie 300-400,-??? Edytowane 21 Czerwca 2015 przez Marecki1983 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Fantastyczna propozycja . Gdzie kolega kupił,bądz widział ten kijek w cenie 300-400,-??? Niektórzy po prostu chcą "zabłysnąć" pisząc o czymś, co znaleźli w necie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Nadel pchał się na giełdę - to oczywiste. W ciągu 7 minut nabił 5 jednozdaniowych postów pod różnymi tematami. Właśnie widzę, że już tam jest i sprzedaje ponton... Także nie bierzcie jego słów na poważnie Tak w ogóle za takie ewidentne przypadki powinien być ban przynajmniej na giełdę. Ciekawe ile takie osoby miałyby wtedy do napisania na forum. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rejant Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Dzięki wielkie za wszystkie propozycje, skusiłem sie jednak na zakup urzywanej wędki tutaj z forum. Mam nadzieje, ze kolega bedzie zadowolony z Mhx P904. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Dzięki wielkie za wszystkie propozycje, skusiłem sie jednak na zakup urzywanej wędki tutaj z forum. Mam nadzieje, ze kolega bedzie zadowolony z Mhx P904.I to była bdb. decyzja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Kupcie mu Veritasa lub Finezze. A jak go nie lubicie to Mikado A ja mam to Mikado i jestem bardzo zadowolony. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 A ja nie byłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crizz100 Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 A ja nie byłem. To tak jak ja z Fenwicka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 To tak jak ja z Fenwicka Dawno cię nie było Chyba musiałeś jedynki poprawiać przez zakończeniem szkoły? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crizz100 Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 A ja nie byłem.Ty widzę jesteś cały czas,i dbasz o imię jedynej słusznej firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 (edytowane) Ty widzę jesteś cały czas,i dbasz o imię jedynej słusznej firmy Oj jednak agresywna postawa. <<edit>> Edytowane 30 Czerwca 2015 przez mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Jak Kolegi nie lubicie kupcie mu Fenwicka Aetosa, prawie nówki da radę wyrwać za 500pln, a cena z paragonu wywoła banana na twarzy Kolegi. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Wiesz co się dzieje z opętanym jak przyłożysz mu do czoła krzyż lub z prostytutką w kościele? Efekt będzie podobny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crizz100 Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 (edytowane) Oj jednak agresywna postawa. <<edit>> Gdzie Ty tu widzisz agresję? Sam krytykujesz wszystkie inne firmy które produkują wędki, bezpodstawnie zresztą. Edytowane 30 Czerwca 2015 przez mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 a ja mam cos co by moglo pasowac do takiego łowienia - veritasas 7 w jednej czesci do 21 gram - obskoczy od 5-6 do 25 gram bez problemow, czuly szybki i nie gubi ryb co do cenny zawsze mozna sie dogadac 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rejant Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 a ja mam cos co by moglo pasowac do takiego łowienia - veritasas 7 w jednej czesci do 21 gram - obskoczy od 5-6 do 25 gram bez problemow, czuly szybki i nie gubi ryb co do cenny zawsze mozna sie dogadac Dzięki wielkie ale już jak pisałem wcześniej kupiłem tutaj na forum Mhx P904 w przyszłym tygodniu loduje do nowego właściciela i mam nadzieje ze bedzie to trafiony prezent. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi