Rivera Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Czysto teoretycznie zastanawiam się czy można na tym odcinku Sanu wedkować, czy jest to zabronione? Pytam bo nie widzę go w Informatorze Wód. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdan333 Opublikowano 5 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Bieszczadzki Park Narodowy ZAKAZ WEDKOWANIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rivera Opublikowano 5 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 No tak, ale np. odcinek od ujścia Wołosatego do granicy? Tam nie ma stricte BPN, tylko tzw. otulina parku, w tej części otuliny z tego co czytałem jest Krajobrazowy Park Doliny Sanu, a o nim nie ma żadnej wzmianki w Informatorze wód górskich. Chyba trzeba do Janusza Weiss'a zadzwonić, może on to wyjaśni no chyba że tam jest taka woda że się nie da wędkować, nigdy nie tam nie byłem i bardzo mnie to ciekawi chyba trzeba sobie zrobić wycieczkę krajobrazowo poznawczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 7 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Rivera, górny San to możesz sobie pozwiedzać, bo połowić tam można sobie, co najwyżej skarlałe okonki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rivera Opublikowano 7 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 No to tak jak przypuszczałem a pozwiedzać to koniecznie muszę btw moim zdaniem powinni napisać coś o tym odcinku na stronie PZW aby się tacy maniacy jak ja nie musieli zastanawiać <_< dziękuje za pomoc, Pozdrawiam Rivera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi