Guzu Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Witam Czy ktos uzywa (posiada) haki Partridge Absolute Predator X w rozmiarze 1, 1/0 lub 2/0 ? Oznaczenie producenta : PH-CS45 Interesuje mnie dlugosc trzonka (w cm lub mm). Moze ktos zna strone www, gdzie tego typu informacje mozna znalezc ? Dziekuje za pomoc PozdrawiamGuzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snup Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Nie pytaj nie wiem czy to ta sama wersja - kiedyś były tylko 2 rodzaje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snup Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 (edytowane) . Edytowane 16 Czerwca 2015 przez snup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 16 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Nie pytaj nie wiem czy to ta sama wersja - kiedyś były tylko 2 rodzaje Wielkie DZIEKI.Daje to juz jakis poglad na sytuacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snup Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 dobra teraz to ja namieszałem - skala dotyczy CS45 BL, CS43 jest opisana w kolumnie obok stad zasugerowałem się opisem (osobiście CS43 nie polecam - rdzewieją jak złe)druk do katalog ze strony Partridge jaki kilka lat temu gdzieś znalazłem w sieci i wydrukowałem,4/0 CS45BL mam na stad mogłem przyłożyć i porównać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 16 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Cos na nich powstanie . Wzialem paczke na sprobowanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Cos na nich powstanie . Wzialem paczke na sprobowanie .Na pstrągi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 17 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Na pstrągi ? Tak , za pstrazkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Ładne mi "pstrążki" , każdy po ~60cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 17 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Ładne mi "pstrążki" , każdy po ~60cm Prosze, nie przesadzaj . Selektywne przynety. To fakt.Ale chyba o to chodzi ? Ryby pod 50 i wieksze siadaj pewnie na takich przynetach. Mniejsze sie odbiajaja. Musi naprawde trafic w HAK, zeby hol sie odbyl (mowie o tych mniejszych). Nigdy nie bylem pasjonatem lowienia na ilosc. Nie moj sport. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 17 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Cos na nich powstanie . Wzialem paczke na sprobowanie . I nie sprawdze. Nie maja na stanie...wzialem inne.Te beda przy innej okazji . @snup Jeszcze raz dzieki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi