Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 http://www.roguerods.com/Echo po Efttexie .. Jest polski dealer - z miasta Łodzi .. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Eee tam, zadna wiadomosc, jak by Beastmastery z pierwszej czyli najlepszej seri wypuscili to by dopiero bylo pospolite ruszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 patyki gicior, ale tylko blanki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riqelme Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 A czy Pan Kawalec nie miał tych blanków juz parę lat temu w swojej ofercie? Bo wydaje mi się że tak, chociaż nie jestem na 100% pewien. Pewnie jakby na germinie napisali tajka też miałaby powodzenie podobnie jak wśród turystów którzy jadą do tego kraju żeby sobie... no ok w wiadomym celu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lars Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 http://www.roguerods.com/Echo po Efttexie .. Jest polski dealer - z miasta Łodzi .. Widzisz Sławku jak chcesz to potrafisz To jest świetna wiadomość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 16 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Są też gotowce . Ma być niebawem u Wojtka przekrojowa oferta .Kurde - a już miałem wrażenie , ze mam nieco za dużo wedek po kątach . Zrewiduję ten pogląd .. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Sławek jak sie rozeznasz daj znac co jest z blanków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Sławku, jak przemacasz ofertę, rzuć jakimś konkretem na forum. Katalogowo niektóre propozycje wyglądają ciekawie, chociaż brak informacji o wadze. Z tego co kojarzę Rogue swego czasu wspomagał któryś z Loomisów koncepcyjnie, miałem ze starszych wypustów jeden czy dwa kije w ręku i prezentowały dobry poziom muszę powiedzieć. Ciekawy jestem tym bardziej najnowszych wypustów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Sam nie posiadam RR. Mialem kiedys gotowca 210 w jednym kawalku. Kilka wedek zbudowanych na blankach tej marki cenie wysoko. Szczegolnie jednego takiego SH795- 17 lb, ktory to stanowi TRZON arsenalu mojego dobrego Kolegi Tymczasem w tej nowej ofercie widze cos naprawde ciekawego.Obawiam sie jednak, ze to bedzie blank tak niszowy, ze nigdy nie zawita do europy : SS7114 Chcialbym sie mylic, bo chcialbym go zobaczyc. Kosztem wycieczki do miasta Lodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Pojade i ja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Pojade i ja Najpierw niech maja Potem pojedziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi