Makimek Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 Witam chciałbym się dowiedzieć (najlepiej od posiadaczy) czy MHX S841 będzie odpowiednim wyborem pod małe okonki? Chodzi mi żeby wędka była dość szybka, a zarazem pracowała głęboko w starciu z pasiakiem 15-20cm i oczywiście nie gubiła takowych ryb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 16 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2015 A próbowałeś poczytać zasoby forum i użyć wyszukiwarki? Blank często opisywany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 (edytowane) Mogę się mylić, ale na jb.pl to raczej opisywany jest s842 albo s871O s841 nie znalazłem ani jednego posta .... ale faktem jest, że jeszcze nie do końca rozgryzłem wszystkie możliwości wyszukiwarki Edytowane 17 Czerwca 2015 przez Archanioł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Okonki 15- 20 cm gruuuuubo. Nie rozumiem w jakim celu nastawiac sie CELOWO na klucie narybku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mikolaj Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 To w ogóle ładnie brzmi "starcie z piętnastocentymetrowym pasiakiem, kij pracuje głęboko" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Oj tam czepiacie się, a jak tylko takie ryby ma w stawiku koło domu?Jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma. Oby tylko bez zadziorów do tego używał i może będzie ok. Wracając do tematu – gdzie w Polsce znalazłeś tego s841? Bo ja, w żadnej pracowni go nie spotkałem.Myślę że najlepiej było by w pracowni która go ma, poprosić o porównanie do 842 albo 871.A później poczytać o 842 i 871 które są bardzo dokładnie opisany na forum i teoretycznie zweryfikować czy to to czego szukasz.A jak ma mieć pełne ugięcie pod 15 cm okoniem, to może lepiej jakiś blank muchowy #2 albo #3 uzbroić pod spina? Albo poszukać używanej „kociej łapy” albo jakiejś sprawdzonej wklejki, jak kombinować z zupełnie nieznanym blankiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makimek Opublikowano 18 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Może zacznę od początku znalazłem na YouTube filmik z testem hmx s781 i taka praca mi bardzo odpowiada, tylko długość 198 to troszkę mało s841 to ta sama seria co s781 tylko 15cm dłuższy q znalazłem go w pracowni we Wrocławiu fishingrod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makimek Opublikowano 18 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Dlaczego chce Kijek który będzie pracował pod okonkiem 15-20cm bo na małym jeziorku na którym najczęściej łowie właśnie okonie występują najliczniej w takich długościach :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 E jak jest w pracowni w PL to dzwoń do Sergiusza i na pewno opowie Ci co i jak.I w ten sposób najszybciej uzyskasz wiarygodne porównanie interesujących Cię blanków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busz231 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 szybka to ona raczej nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaskader Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 do takich okonków to tylko mosquito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi