aigle Opublikowano 6 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Multik kupiłem na ebay 2 lata temu ...dziś odmówił współpracy.Ten wynalazek ( uważam go za zbędny) zaczął przeskakiwać uniemożliwiając prawidłową pracę całości. Mam pytanie gdzie to ustroistwo naprawić ...jakiś serwis czy fachowiec kolega ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 6 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Ktoś pisał, że miał z nim problem (czy mu przeszkadzał - nie pamiętam, nieistotne), więc po prostu go zdemontował. Skoro uważasz twichin bara za zbędny to może też wybierz tą drogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 6 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Wywal to cholerstwo i tyle Ja na rybach wyrwałem na siłe bo mnie do szału doprowadzało, zresztą sam multik mnie wnerwiał i szybko go spacyfikowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi