tokkal Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Witam kolegów.Proszę o opinię na temat tej plecionki głównie chodzi mi o to czy jest cicha na przelotkach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Użytkuję od ok 3, 4 lat. Porównując do pp, na pewno jest zdecydowanie cichsza i gładsza, rzuty zdecydowanie dalsze , według mnie w stosunku ceny do jakości bardzo ok. Mocna trzyma parametry. W tej chwili użytkuję 2 sezon w wodzie słonej na przemian ze słodką , w wodzie słonej średnio 5 razy w tygodniu , nie dzieje się nic , nie robi bród trzyma parametry , co bedę więcej pisał jeśli obnosisz się z zamiarem kupna śmiało polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zapomniałem dodać , ze poziom hałasu w tej lince najbardziej uzależniony jest od jakości wkładów przelotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tokkal Opublikowano 17 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Dzięki takiej informacji potrzebowałem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 słyszałem że po kilku wyprawach rwie się w rękach 0,12 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 13 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 absolutna bzdura !!! w chwili obecnej intensywnie katuje 012 juz drugi sezon w wodzie słonej na mocnych rybkach jak i w słodkiej na nie mniej mocnych w terenie skalistym , po tym czasie ani sie nie strzępi ani nie r rwie trzyma moc i nic sie nie dzieje , używam tylko strzałuwek z FC więc straciłem raptem kilka metrów na wiązania. intensywnie łowię na wahadła jak i obrotówki nie skręca mi sie nie robi bród itp . w tej cenie lepszej nie miałem a miałem na prawdę sporo różnych wynalazków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi