thibar Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 (edytowane) Witam, Szukam pomocy.... Kolega zakupił echo i do dnia dzisiejszego nie otrzymał towaru.. http://allegro.pl/show_item.php?item=5400281732 Może ktoś zna sprzedającego, może jakiś wypadek losowy lub coś innego.. Dodam,że wszelki kontakt ze sprzedającym urwał się.. Gdyby Ktoś coś wiedział to bardzo proszę. Dzięki. Edytowane 17 Czerwca 2015 przez tibhar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wormson Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Przede wszystkim zgłos to na policje a potem dopiero sie allegro tym zajmie moze kase odzyska... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 (edytowane) 16 komentarzy nie ryzykowalbym , choc naciolem sie u sprawdzonego sprzedawcy wydymal mnie na 2500 przy kupnie lodowki , zgloszona sprawa do allegro i policje po 2 miesiacach allegro oddalo kase z POK aukcje sa ubezpieczne do 10 000 pln wiec nie bedzie problemu z odzyskaniem kaski tylko troche to potrwa , glowa do góry Edytowane 17 Czerwca 2015 przez mirko filipovic 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Jest plaga oszustw ma allegro... dużo ludzi nabiera się na maila z prośbą o zmianę loginu i hasła. W przeciągu 3 tygodni wybadalem 3 takie przypadki i zgłosiłem ... na moje konto tez próbowano się włamać. Dostałem maila z przekierowanie na jakąś stronę gdzie miałem wpisać nowe hasło i dane... napisałem do allegro i wysłali mi zmianę hasła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 nowe 2900 te 1500 wiadomo że było coś za tanie. Pewnie koleś stwierdził że za mało zarobił i nie wysłał a oczywiście kaske zatrzymał. Wszędzie robi się plaga oszustw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 No ale to była licytacja od 1pln ..tak więc mogło sie skonczyć i na 2800 i tu cena nowego pewnie nie ma za wielkiego znaczenia.Jeżeli dane z baku pokrywają sie z tymi z allegro to może ktoś znajdzie się z okolic Obornik czy nawet z Poznania - komu się będzie chciało podjechac i sprawdzić co i jak.Kiedyś ktoś na forum szukał sprzedawcy z Warszawy który zamilkł na długi czas. Podjechałem pod wskazany adres, wytłumaczyłem mieszkajacemu tam bratu szwagra żony kuzynowi, że lepiej by było gdyby sprzęt dotarł do kupujacego.I za kilka dni kijek z gratisami i wszystkim opisanym w aukcji był u zadowolonego nabywcy.A jak tu (tj niezgodność w danych) jest jakis problem, to szkoda zawracać sobie glowe . Policja, zgloszenie na allegro , zwrot kasy i szukanie nowego echo.Jeszcze kilka takich krzywych akcji i strach będzie cokolwiek kupowac ...I wtedy wszyscy zostaniemy rodbuilderami i lurebuilderamips. zna ktoś technologie domowej produkcji żyłki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi