lopez77m Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Witam, Czy są to kotwice Gamakatsu 13B kupiłem luzem sprzedawca nie miał opakowań , potrzebuje potwierdzenia czy to są na pewno Gamakatsu 13B ? PozdrawiamMariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszwf Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 (edytowane) A są podobne? Jeżeli to gamakatsu to musiały gdzieś leżeć długo Edytowane 17 Czerwca 2015 przez mariuszwf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Mam takie dla porównania, w rozm. nr 1: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleciona Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 (edytowane) Ciężko stwierdzić z fotki. 13B "lepią się do palców". Ostre znaczy się.Moje 1/0 wyglądają bardziej jak na fotce @lopeza77 i @poppera Edytowane 17 Czerwca 2015 przez PLECIONA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 (edytowane) Ciężko stwierdzić z fotki.13B "lepią się do palców". Ostre znaczy się.Moje 1/0 wyglądają jak na fotce Mariusza.Właśnie zamierzałem dopisać, że kojarzę i taki kształt jak pokazał Mariusz. Zbroiłem nimi największe slidery.Rozmiar, o oczko więcej, niż te z moich fotek. PS.O właśnie. Tego kształtu szukałem u siebie i znalazłem.Moim zdaniem kupiłeś właściwie. Edytowane 17 Czerwca 2015 przez popper 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopez77m Opublikowano 17 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 A są podobne? Jeżeli to gamakatsu to musiały gdzieś leżeć długo Dzięki kolego ale chyba twój post nic nie wnosi do tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Witam, Czy są to kotwice Gamakatsu 13B kupiłem luzem sprzedawca nie miał opakowań , potrzebuje potwierdzenia czy to są na pewno Gamakatsu 13B ? PozdrawiamMariusz Według mnie nie są to kotwice Gamaktsu. Dla porównania- spójrz na zdjęcia, które wrzucili koledze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Według mnie nie są to kotwice Gamaktsu. Dla porównania- spójrz na zdjęcia, które wrzucili koledze I tu bym się spierał Wojtku. ZObacz na moją trzecią fotkę (edytowane powyżej) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 13B "lepią się do palców". Ostre znaczy się.I to jest chyba najwazniejsze - powinny byc tak ostre, ze az kleją się do palców! :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopez77m Opublikowano 17 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Na moich zdjęciach jest rozmiar nr 1, tylko te moje są jakby wyżej lutowane jak te @poppera. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopez77m Opublikowano 17 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Właśnie zamierzałem dopisać, że kojarzę i taki kształt jak pokazał Mariusz. Zbroiłem nimi największe slidery.Rozmiar, o oczko więcej, niż te z moich fotek. PS.O właśnie. Tego kształtu szukałem u siebie i znalazłem.Moim zdaniem kupiłeś właściwie.Jest to dokładnie ta kotwica jak na zdjęciu .@popper wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 I tu bym się spierał Wojtku. ZObacz na moją trzecią fotkę (edytowane powyżej) Nie dostrzegłem tego wpisu Mariusza 1 są "wysoko" lutowane. Moje nisko. Twoje 1/0 "wysoko". Bądź tu mądry 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopez77m Opublikowano 17 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Nie dostrzegłem tego wpisu Mariusza 1 są "wysoko" lutowane. Moje nisko. Twoje 1/0 "wysoko". Bądź tu mądry I to właśnie dało mi do myślenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mikolaj Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Mam chyba identyczne z pewnego źródła. Moim zdaniem są to te o których piszesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Mam wszystkie rozmiary od 4 do 3/0. Kupowane w oryginalnych paczkach. Popatrzę jak z tym lutowaniem.Gamaków 13B używam juz kilka lat i mam je na większości przynęt. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 (edytowane) Nigdy nie kupowałem gamaków luzem. Ten z krótkim/wysokim lutem, jest na bank z oryginalnego opakowania. Edytowane 18 Czerwca 2015 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopez77m Opublikowano 18 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Mam wszystkie rozmiary od 4 do 3/0. Kupowane w oryginalnych paczkach. Popatrzę jak z tym lutowaniem.Gamaków 13B używam juz kilka lat i mam je na większości przynęt.Będę CI bardzo wdzięczny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 U mnie stadko również w oryginale najprawdopodobniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopez77m Opublikowano 18 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Dziękuje wszystkim . Lecz ciekawa historia z tymi Gamakatsu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 do @lopez77m z ciekawośći zapytam- ile płaciłeś za sztukę? Nie są to tanie kotwice. Cena za sztukę to chyba 4 zł. Mają charkterystyczny srebrny kolor, niskie lutowanie oraz są bardzo czepliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopez77m Opublikowano 18 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 do @lopez77m z ciekawośći zapytam- ile płaciłeś za sztukę? Nie są to tanie kotwice. Cena za sztukę to chyba 4 zł. Mają charkterystyczny srebrny kolor, niskie lutowanie oraz są bardzo czepliwe Moje mają kolor złoto -brązowy jak na zdjęciu @godskiego ,@ poppra ale na pewno nie są srebrne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Nie są srebrne zdecydowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Udało się Wam coś ustalić? Ja obstaję przy tym, że nie są to Gamaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Też sądzę, że nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi