Skocz do zawartości

Czyżby nowy rekord ??

wyjec

Rekomendowane odpowiedzi

Ci którym pozwala się na publikowanie takich zdjęć... Trochę wina naszych mediów.... Trochę wychowania....

Jak by Pan miał zdjęcie ze swiniobicia pewnie by nie pokazali.... Pewnie by zwrócili mu uwagę... Ryba to chyba jakiś inny, mniej wzbudzając współczucie gatunek zwierzęcia...

Jak dla mnie to bzdura jakaś z tym 115cm

1 ręce wyciągnięte ile się da.

2 jakby się cofnął to widać, że ryba weszła by w futrynę a raczej nikt nie montuje w przedpokoju drzwi 120cm a częściej 80-90

Z tą futryną to chyba nie trafiłeś. Ewidentnie widać, że jest szersza. Jakby miała 80cm to ten koleś miałby szerokość w barkach 25cm ;p

Spójrz dokładnie stoi za futryną... ręce ma wyciągnięte do granic możliwości więc ryba znajduje się przed futryną. A pozatym to taka fotka nie powinna się tutaj pojawić bo nie tolerujemy mięsiarstwa na forum a C&R. Popraw mnie jeśli się mylę. Dla mnie ryba może mieć i 150 cm jak jest zdjęcie z kuchni czy kibla z takim okazem to tylko świadczy o braku świadomości łowcy...żeby tego dobitniej nie określić...

Edytowane przez Qcyk
  • Like 2

kasa sie liczy , za 600zl za 1 miejsce byl w stanie wyciagnac rece ile sie da ;p a miare i wage mozna sobie z kosmosu podac bo miarki nie ma

Najgorsze w tym wszytskim, że bolek nogi wyciągnął .... znaczy się płetwy.

Panu X życzymy smacznego i sraczki.

• Like 1

kasa sie liczy , za 600zl za 1 miejsce byl w stanie wyciagnac rece ile sie da ;p a miare i wage mozna sobie z kosmosu podac bo miarki nie ma

Bardzo prawdopodobne że to nie jego ręce...myślę że posiadanie tak dłuuuugich kończyn górnych może być efektem tylko udanego przeszczepu tychże kończyn od szympansa ;)

Ci którym pozwala się na publikowanie takich zdjęć... Trochę wina naszych mediów.... Trochę wychowania....

Jak by Pan miał zdjęcie ze swiniobicia pewnie by nie pokazali.... Pewnie by zwrócili mu uwagę... Ryba to chyba jakiś inny, mniej wzbudzając współczucie gatunek zwierzęcia...

Przez jakiś czas próbowaliśmy walczyć z tym na forum jednak większość uważała inaczej... to nie wina mediów tylko społeczeństwa, które dostaje to na co ma ochotę "apetyt".

• Like 3

115 cm to on na pewno nie ma . Futryna po zewnętrznej ma 89cm . Nawet gdyby trzymał rybę równo z futryną to bolek by miał w okolicach 100cm . Jednak trzyma przed bo ściana z jego lewej strony na to nie pozwala . Według mnie to jest około 90cm nieszczęścia , głupoty i ..... :angry: :(