Qcyk Opublikowano 29 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Na bank to miała Plus80 cm. Jakbym kiedyś wystawił te 73 grube na rękach też by wyszło że ma z 80 cm. Nie dbam o to ,lowie ryby które dają mi się złowić.. nie mam parcia na wynik. Ale jak coś ciekawego zlowię to hm staram się tej ryby nawet nie dotknąć. Wypinam w wodzie. Telepiąc wędką. Na hm może kilka lat zabrałem 3 szczupaki które po wypuszczeniu zaczęły pływać do góry brzuchem. Zajadły obrotówkę i miały w skrzelach moją przynęte(obciętą czasem) i dla babci je wziąłem i z bólem dobiłem. I tak. Już nawet nie łowię szczupaków staram się unikać. Klenie lubię. Ale naprawdę te szczupaki co zabrałem to cholera już pływały ze 20min do gory brzuchem. Przepraszam Cię Wisło za to. Nie Was forumowicze tylko rzekę przepraszam. Bo ją skrzywdziłem a nie Was. Wczoraj sie ten boleń znów pokazał wieczorem. Ma hm min 90 cm, a że jestem minimalistą, to ma wiecej. Stary dobry tarnobrzeski boleń...Jak już go złowisz to przedstaw go na zdjęciu tak jak to opisałeś wyżej i będzie miał 150cm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Artur na pewno waży grubo ponad dychę podobnie jak okoń 65 cm który waży pewnie grubo ponad 3 kg.Okoń 66cm ważył 3,6kg. Widziałem zdjęcie w leśniczówce nad jez. Majcz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi