Wojtulson Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Witajcie. W jakim dziale mogę zapytać o szacowaną wartość sprzętu wędkarskiego? Chcę pozbyć się kilku rzeczy ale zupełnie nie wiem za jakie kwoty wystawiać sprzęt na allegro Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 To wystaw licytację od 1 zł. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtulson Opublikowano 18 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 no właśnie obawiam się, żeby sprzęt nie poszedł za bezcen.np. jedna wędka to Beastmaster BX w bardzo dobrym stanie i jak ma pójść za 200zł to wolę żeby już leżał w szafie i czekał na swój czas :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 200 stówki to około 2/3 wartości nowego zależnie od modelu. Gwary jak się domyślam nie dajesz to i więcej nie weźmiesz może 250 z wysyłką gratis 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 no właśnie obawiam się, żeby sprzęt nie poszedł za bezcen.np. jedna wędka to Beastmaster BX w bardzo dobrym stanie i jak ma pójść za 200zł to wolę żeby już leżał w szafie i czekał na swój czas :-) No to... chyba będzie leżał :-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 To ustaw cenę minimalna na Allegro jaka Cię interesuje i po problemie.Sprzeda się to dobrze, nie sprzeda -to albo dalej będzie leżał, albo zrewidujesz swoje poglądy co do wartości sprzętu...i wystawisz jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Problem taki, że dla sprzedającego przedmiot jest wart prawie zawsze więcej niż dla kupującego. Podałeś zły przykład, bo taki BM pewnie za tyle poszedłby w dobrym czasie, a za więcej będziesz szukał amatora.Generalnie widzę, że akceptowalna cena używaka to 60-70% ceny nowego, oczywiście zakładając, że stan jest co najmniej dobry.Mam na myśli przedmioty powszechne nie rarytasy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi