Skocz do zawartości

Łowiska w Polanicy-Zdrój?

Adaśko

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie,

W związku z tym, iż w tym roku mam zaplanowany urlop w Polanicy-Zdrój, kieruje do Was pytanko. Czy wiecie gdzie tam można coś połowić ? Znacie tam jakieś łowiska specjalne/komercyjne godne polecenia ? Takie co by nie były wielkości 5m2 z samymi pstrągami ? Będę wdzięczny za każdą odpowiedź. Pozdrawiam !

Komercji nie ma żadnej. Tylko 10 metrowe dziurki z tęczakami po 10 zł/kg.

Generalnie sporo górskich rzek. Głownie metoda muchwoa i spinning.

Z zbiorników : stawy pożwirowe Pilce, Stawy pożwirowe Bartniki, Zb Topola, zb Kozielno , i sporo stawów PZW.

Komercja pstrągowa Słoszów - obok Dusznik Zdroju, komercja pstrągowa na Studziennej za Polanicą, na Wolanach następna komercja pstrągowa - wszędzie gdzie złowisz musisz zabrać i zapłacić. Jest jeszcza jakaś mała komercha z jesiotrami i pstrągami na wylocie z Kłodzka w Boguszynie, ale nie miałem okazji tam wędkować.

Komercja pstrągowa Słoszów - obok Dusznik Zdroju, komercja pstrągowa na Studziennej za Polanicą, na Wolanach następna komercja pstrągowa - wszędzie gdzie złowisz musisz zabrać i zapłacić. Jest jeszcza jakaś mała komercha z jesiotrami i pstrągami na wylocie z Kłodzka w Boguszynie, ale nie miałem okazji tam wędkować.

http://www.zlotypstrag.pl/to właśnie Boguszyn.

Łowi się za darmo ( nie płacisz za samo łowienie ), złowione pstrągi lądują w wiadrze i idą na kuchnię. Nie musisz ich kupować !!!

Ile złowisz tyle Twojego szczęścia. Byłem tam ze trzy razy z synem.

Połowisz, zjesz, popijesz. Dzwoń tam jednak przed łowieniem i zapytaj czy nic się nie zmieniło. Właściciel spoko facet.