Adaśko Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Witajcie,W związku z tym, iż w tym roku mam zaplanowany urlop w Polanicy-Zdrój, kieruje do Was pytanko. Czy wiecie gdzie tam można coś połowić ? Znacie tam jakieś łowiska specjalne/komercyjne godne polecenia ? Takie co by nie były wielkości 5m2 z samymi pstrągami ? Będę wdzięczny za każdą odpowiedź. Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Komercji nie ma żadnej. Tylko 10 metrowe dziurki z tęczakami po 10 zł/kg.Generalnie sporo górskich rzek. Głownie metoda muchwoa i spinning.Z zbiorników : stawy pożwirowe Pilce, Stawy pożwirowe Bartniki, Zb Topola, zb Kozielno , i sporo stawów PZW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adaśko Opublikowano 18 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 A na jakichs tych stawach mozna polowic bez pzw? Wysłane z mojego C1905 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Komercja pstrągowa Słoszów - obok Dusznik Zdroju, komercja pstrągowa na Studziennej za Polanicą, na Wolanach następna komercja pstrągowa - wszędzie gdzie złowisz musisz zabrać i zapłacić. Jest jeszcza jakaś mała komercha z jesiotrami i pstrągami na wylocie z Kłodzka w Boguszynie, ale nie miałem okazji tam wędkować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adaśko Opublikowano 18 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Aha... To widze ze polowione..... Wysłane z mojego C1905 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snup Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 na jakie łowienie się nastawiasz? spin czy cokolwiek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adaśko Opublikowano 18 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Nie no spinn oczywiscie;-) Wysłane z mojego C1905 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Opłać kartę na czas pobytu na wody okręgu pzw Wałbrzych i tyle na ten temat..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adaśko Opublikowano 19 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 nie mam w ogole w tym roku oplaconych wod PZW ze wzgledu ze lowie na lowisku specjalnym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 (edytowane) W miejscowości Wolany są stawy własnościowe Pana Koślaskiego (chyba leśniczy) popytaj w miejscowości o niego, ma on ładne dwa stawy, za drobną opłatą pozwoli powędkować. Edytowane 19 Czerwca 2015 przez Sandacz23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek O Opublikowano 20 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Komercja pstrągowa Słoszów - obok Dusznik Zdroju, komercja pstrągowa na Studziennej za Polanicą, na Wolanach następna komercja pstrągowa - wszędzie gdzie złowisz musisz zabrać i zapłacić. Jest jeszcza jakaś mała komercha z jesiotrami i pstrągami na wylocie z Kłodzka w Boguszynie, ale nie miałem okazji tam wędkować.http://www.zlotypstrag.pl/to właśnie Boguszyn. Łowi się za darmo ( nie płacisz za samo łowienie ), złowione pstrągi lądują w wiadrze i idą na kuchnię. Nie musisz ich kupować !!!Ile złowisz tyle Twojego szczęścia. Byłem tam ze trzy razy z synem.Połowisz, zjesz, popijesz. Dzwoń tam jednak przed łowieniem i zapytaj czy nic się nie zmieniło. Właściciel spoko facet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi