janusz Opublikowano 8 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 To jest po prostu piękny multik. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 8 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 Janusz, masz już na stanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz Opublikowano 8 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 Remku - pomarzyć dobra rzecz. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 8 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 Nie lubię młynków, na które mnie nie stać Ale fakt, że brzydoty nie da mu się zarzucić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 8 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 A mnie się takie retro podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 8 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 nie lubię ABU- ale w tym przypadku to brak mi słów żeby określić to piękno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 8 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 La Belle Epoque ? Parostatek na Mississipi? Jakby uchwyty były z masy perłowej wyglądałby jak własnośc Buffalo Billa albo Colt gen.Pattona No i jak potem coś takiego porysować kotwicą jerka albo albo glebnąć na dno łodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 8 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 La Belle Epoque ? Parostatek na Mississipi? Jakby uchwyty były z masy perłowej wyglądałby jak własnośc Buffalo Billa albo Colt gen.Pattona No i jak potem coś takiego porysować kotwicą jerka albo albo glebnąć na dno łodzi? Do tego to się nie nadaje,albo raczej nie wypada go w ten sposób traktować,ale jako ozdoba za szybą komody to już lepsze niż zdjęcie teściowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flls Opublikowano 8 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 Wędka to by chyba rękojeść z kości słoniowej ze złotymi wstawkami musiała mieć, aby godnie się to wszystko komponowało...Co do ceny to znalazłem jedną informację w sieci o tym, i błagam niech mnie ktoś poinformuje, że to nieprawda Dla mnie cudo Edit: Tak z ciekawości, czy to jest wersja limitowana, czy normalna bo nie widzę nigdzie napisu limited edition ani podobnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 8 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 1360,00 $ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 8 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 dla mnie cepelia aż furczy nie bardzo mi leżą takie odpustowe cacka no ale być może bezguście jestem.pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 9 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 Osobiscie bardziej podoba mi sie w kolorze czarnym .To mlynki dla koneserow ,stary w dobrym stanie potrafi kosztowac 10 00 tys zl .Czarny nowy bez bajerow kosztuje w sklepach okolo 2000 tys zl .Jest ich kilka kolorow a poszczegolne edycje sa wydawane w malych ilosciach np .2008 rok tylko 250 szt o nr .nominalnym 114 .Do zludzenia przypomina pro rocket- z jedana tylko roznica ze rocket zawsze nisko upada w lajbie a co za tym idzie .Ze wyglada troche potrzaskany ,zreszt wszystko co nowe to sliczne .Potem tylko jakos tak wychodzi ze tu ryska i tam zadrapanie .pozdrawiam Termos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi