rózgaś Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Witam rozwaliłem przetwornik w echu takim z di i muszę kupić inny. Skąd mogę to wziąć. Normark ma za 7 stówek. Drogo. Ma ktoś jakiś pomysł? prośba o pomoc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kostom63 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 Cześć, zgłoś się do kol. Paprykarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gooral Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Wlssnie tego mysle zmienic echo na lowranca. Ja w usa do 587 kupilrm za co 300$ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 trout master Opublikowano 20 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Witam rozwaliłem przetwornik w echu takim z di i muszę kupić inny. Skąd mogę to wziąć. Normark ma za 7 stówek. Drogo. Ma ktoś jakiś pomysł? prośba o pomocCo tzn "rozwaliłem"????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rózgaś Opublikowano 21 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zawadziłem i wyrwałem kabelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 trout master Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Nie da rady sie dostać żeby przylutować???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rózgaś Opublikowano 21 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Nie wyrwałem całkiem lecz naderwałem. Rozszczelniłem i pokazuje -11stopni wodę :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 trout master Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Do czujnika woda raczej sie nie dostała (nie ma takiej możliwości… raczej). Prędzej to jakieś "zwarcie" z wilgoci pomiędzy kablami. Podeślij foty tu lub na aropel1@wp.pl żeby dokładniej ocenić jak to wygląda. Ile kabli do niego idzie (zobacz na wtyczce ilość pinów). Co jeszcze szwankuje oprócz czujnika temp.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rózgaś Opublikowano 21 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 chyba nic. odzyskam ją niedługo bo odesłałem do naprawy i wrzucę foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 redrik Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 cześćsłuchaj jesli chcesz moge poszukać u siebie na miejscu (kanada) i wysłać ci po kosztach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rózgaś Opublikowano 22 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Jeśli możesz sprawdzić ile $$$ to będę wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 redrik Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 wiesz może jaki dokładnie model potrzebujesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 suhhar Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 kolego temp wody sie przejmujesz ? co innego jakby ci na ekranie klocki tetris wyświetlał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mario41 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 wiesz może jaki dokładnie model potrzebujesz??Przetwornik XNT 9 DI T Humminbird Down Imaging Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 redrik Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 znalazłem na amazon.caza 123.13 plus podatek wyjdzie coś koło 150$ dolarów kanadyjskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 czyzu Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Hej kolego redrik! Jesteś za wielka woda to może masz orientację ile tam (Kanada) kosztuje humminbird 899 Będę wdzięczny za info jeśli to nie kłopot . Kumpel sie wybiera na wycieczkę i czy sens zawracać mu głowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 czyzu Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Interesuje mnie hummibird 899 z Si i Di Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 redrik Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 (edytowane) Przetwornik XNT 9 DI T Humminbird Down Imagingostatnio byl w cabelas open box za 1000$ online znalazlem za mniej niz 1000$ Edytowane 22 Czerwca 2015 przez redrik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rózgaś Opublikowano 23 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zamiast przetwornika lepiej echo kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jaśko Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Witam wszystkich uczestników forum . Zalogowałem się dzisiaj .Z echosondami mam do czynienia od 10 lat . Huminbirda 587 di mam juz ze dwa lata . Sprawował się dobrze i byłem z niego zadowolony lepiej jak z 797 czy tez 998 ale cos naprawde jest nie tak z tymi oscylatorami .Oscylatory na statkach mam zamontowane na śródokręciu na długich profilach , tak że w przypadku wpływaia na płytsze wody wyciągam je Dla informacji zajmuje sie wedkarstwem morskim i pływam po Zatoce Gdanskiej i pelnym morzu.Oryginalny oscylator uszkodził mi jacht cumujący przy mnie co przyczyniło się do tego ,że własciciel zamówił mi taki sam nowy oscylator.Jakis czas temu kolega sterując moim jachtem przejechał tym oscylatorem po kamieniach i klapa . Został on uszkodzony w małym stopniu , niewielka rysa od dołu ale zaczął głupieć pokazując rózne metraże .Takich przypadków z 797 czy 998 miałem kilka łącznie z wykrzywianiem profilu na który sie trzymały ale dalej pracują ok.Tak więc kolego Rózgaś nie wiem ale ja bym ratował stary oscylator . Możliwe że to tylko przypadek , który zdarzył się mnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
rózgaś
Witam rozwaliłem przetwornik w echu takim z di i muszę kupić inny. Skąd mogę to wziąć. Normark ma za 7 stówek. Drogo. Ma ktoś jakiś pomysł? prośba o pomoc
19 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi