bazyloss Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 wiecie może gdzie to kupić z przesyłką do PL ? https://www.avito.ru/sankt-peterburg/ohota_i_rybalka/nakladka_na_shpulyu_ekonomayzer_katushek_shimano_373048171 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Mam coś takiego. Jaki rozmiar i do jakiego młynka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Ja pierdziu. Kiedyś Germina dokładała takie na szpule Rileh Rexa http://img32.staticclassifieds.com/images_tablicapl/174724945_1_644x461_kolowrotek-rileh-rex-64-germina-sprawny-przesylka-gratis-torun_rev004.jpg 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 19 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 4000/4000S do 15' TP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 19 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Ja pierdziu. Kiedyś Germina dokładała takie na szpule Rileh Rexa http://img32.staticclassifieds.com/images_tablicapl/174724945_1_644x461_kolowrotek-rileh-rex-64-germina-sprawny-przesylka-gratis-torun_rev004.jpg bo to porządna firma była, a nie jakieś tam Siamano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Może i tak.Pamiętam, że mi w tym coś nie pasowało i do linek poniżej 0,25mm (Stilon Gorzów) nie stosowałem a to właśnie pod cienkie było dedykowane przecież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Mam od Biomka 2011 4000. 3 dyszki z wysyłka jak chcesz. Opisane 4000/4000S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 19 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 jeśli to będzie pasić (mam małe doświadczenie z Shimano i ich kompatybilnością) , to zabieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 19 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 cosik tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Wygląda tak samo. Ale głowy nie dam. Pasuje na pewno do biomka, Vańka czy TP2011. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 19 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 (edytowane) nie mam jeszcze kręcka i nie wiem jak jest średnica wew szpuli i wysokość - ktoś wie ? Edytowane 19 Czerwca 2015 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Wygląda tak samo. Ale głowy nie dam. Pasuje na pewno do biomka, Vańka czy TP2011. Jeżeli Kamilowi nie spasuje to opyl mnie. Aby nie bruździć bazylosowi i nie poganiać - cierpliwie zaczekam.Tydzień,dwa lub ile uznasz za stosowne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 19 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 sprawdziłem i powinno pasować, więc zabieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Więcej nie mam. Popytaj. Była w komplecie z Biomkiem 2011 JDM. Pewnie komuś się pałęta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jersey Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 orientuje się kto czy do szpuli 10stl4000 też można nabyć takie ustrojstwo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Więcej nie mam. Popytaj. Była w komplecie z Biomkiem 2011 JDM. Pewnie komuś się pałęta.Całe trzy minuty nadzieji.Pytałem i nic. Proponowałem nawet wymianę za jakiegoś woblerowego białego kruka,nie pomogło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi85 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 http://www.plat.co.jp/shop/catalog/partsorder/language/en/products_id/228/11-BIOMASTER-4000.html Element numer 121 - cena 1,60€ za jedna połówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 20 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Dzięki za linka.Z kosztami sprowadzenia to jedna nasza połówka za ich dwie. Nareszcie,dogoniliśmy a nawet przeskoczyli skośnookich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 20 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 (edytowane) spoko ruskie chciały ponad 50E z przesyłką Edytowane 20 Czerwca 2015 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woytec Opublikowano 20 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Podkładki na szpulę można też zrobić samodzielnie, z korka dekoracyjnego, który jest sprzedawany w postaci płytek - arkuszy. Trzeba wybrać korek o drobnej strukturze, wyciąć pasek odpowiedniej długości - żeby materiał był plastyczny tzn. nie pękał i dopasował się do kształtu szpuli, "zmiękczamy" go parą wodną. Wewnętrzne krawędzie paska trzeba przyciąć pod kątem tak żeby równo przylegały do szpuli. Brzegi podkładki łączymy taśmą izolacyjną. Rozwiązanie jest mega proste w wykonaniu i bardzo trwałe, minusem jest trudność w dokładnym dopasowaniu grubości korka do ilości linki jaką planujemy nawinąć. Jak będę robił podkładki na kolejne szpule to wrzucę zdjęcia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 20 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Pomysł fajny. Ciekawe czy będzie dużo cięższa niż z tworzywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaex Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 4000/4000S do 15' TP Bazyloss, możesz potwierdzić, czy element od Biomastera 11 JDM pasuje do TP 15? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaex Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herwald Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Takie podkładki dodawane są teraz do shimano Aero i noszą dumną nazwę reduktory szpuli jest ich parę modeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi