superKRYSTEK1 Opublikowano 9 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 WITAM czy ktoś wie jak wyważyć slidera żeby miał nienaganna prace ?? w którym miejscu umieścić ołów? poprosze o rysunki lub fotki z zaznaczonymi miejscami umieszczania obciązenia nigdy nie wykonywałem sliderów wiec każda podpowiedz bedzie potrzebna najważniejsze jest zrobienie gotowego korpusu, reszta to wiem jak oklejac i malować ale wykonać dobrego slidera to nie wiem bo nigdy nie robiłem takie cudeńka planuje wykonać pare szt koledze na urodziny bo wiem ze dostanie kija do jerkowania prosze o info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 9 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 pogadaj z pepe on na pewno wie co jest w środku slidera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 9 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 Albo chociaż kup jednego i otwórz go na własne potrzeby. Kopiując coś, chociaż taki ukłon złóż w kierunku twórców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 9 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 tu piszesz że chcesz zrobić kilka sztuk dla kolegi,a w dziale obok dałeś ogłoszenie że możesz kupić nawet 200szt takich korpusów...jeżeli ma to być prezent orginalny to może warto samemu stworzyć jakiegoś jerkbaita a nie kopiować coś co jest ogólnie dostępne na rynku..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 9 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 tfik pewnie kolega ma zaczepowe łoiwsko i te 200szt myknie w 1 weekend a tak powaga to jak nie chcesz prubowac sam ,to brzeszczot i tniesz,ja tak sprawdzałem tapsa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 9 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 tfik pewnie kolega ma zaczepowe łoiwsko i te 200szt myknie w 1 weekend a tak powaga to jak nie chcesz prubowac sam ,to brzeszczot i tniesz,ja tak sprawdzałem tapsa Jeszcze można użyć rentgena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superKRYSTEK1 Opublikowano 9 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 tu piszesz że chcesz zrobić kilka sztuk dla kolegi,a w dziale obok dałeś ogłoszenie że możesz kupić nawet 200szt takich korpusów...jeżeli ma to być prezent orginalny to może warto samemu stworzyć jakiegoś jerkbaita a nie kopiować coś co jest ogólnie dostępne na rynku..... w dziale kupie napisalem ze chce kupic około 20szt a nie 200szt 10szt zrobie koledze jako przeent a reszte wezme na handel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 9 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 pogadaj z pepe on na pewno wie co jest w środku slidera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superKRYSTEK1 Opublikowano 9 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 tfik pewnie kolega ma zaczepowe łoiwsko i te 200szt myknie w 1 weekend a tak powaga to jak nie chcesz prubowac sam ,to brzeszczot i tniesz,ja tak sprawdzałem tapsa Jeszcze można użyć rentgena co do rentgena to własnie jestem w trakcie załatwiania tej mozliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 9 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 tu piszesz że chcesz zrobić kilka sztuk dla kolegi,a w dziale obok dałeś ogłoszenie że możesz kupić nawet 200szt takich korpusów...jeżeli ma to być prezent orginalny to może warto samemu stworzyć jakiegoś jerkbaita a nie kopiować coś co jest ogólnie dostępne na rynku..... w dziale kupie napisalem ze chce kupic około 20szt a nie 200szt 10szt zrobie koledze jako przeent a reszte wezme na handelspoko,widocznie źle odczytałem liczbę w twoim ogłoszeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benjam87 Opublikowano 9 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 jakbyś miał takiego zdjęcie RTG slidera to podziel się z innymi ( ja próbowałem zrobić coś w podobie to skończyło się na wklejeniu steru żeby pracował agresywnej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 9 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 Powiem tak obciążenie w sliderze jest bardzo proste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 9 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 Mi nawet 5cm się udał i ładnie pracuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 9 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 tu kolega sie namordował nad artykiem a wy nie korzystacie.tak jak pokazane ołowioane walce ,to skuteczne obciązenie by uzyskac sliderowska pracęhttp://www.jerkbait.pl/?p=83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superKRYSTEK1 Opublikowano 10 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 tu kolega sie namordował nad artykiem a wy nie korzystacie.tak jak pokazane ołowioane walce ,to skuteczne obciązenie by uzyskac sliderowska pracęhttp://www.jerkbait.pl/?p=83 dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pold3k Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Jerka robionego na wzór slidera możesz doważyć na dwa sposoby aby prawidłowo pracował..- tak jak w linku powyżej czyli z przodu i z tyłu woblera- albo na środku troszkę bliżej głowy, wystarczy troszkę poszperać na forum by coś znaleźć.. By pold3k at 2011-01-29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&goto=286997 &&srch=obci%B1%BFenie#msg_286997 http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=17440&am p;prevloaded=1&&start=40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homax Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2012 Ad Rendgena! Od 20lat używam.. Pierwsze były Rapale. Dwie projekcje trzeba zrobić. Działa znakomicie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi