adam 13 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Czy ktos widzial juz takie cudo http://www.ebay.de/itm/PHOENIX-GRIZZLY-WEITWURFROLLE-MADE-IN-SOUTH-AFRICA-NEU-/331445216504?pt=LH_DefaultDomain_77&hash=item4d2baca4f8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Widział, widział. Obracane katuszki, to dość stary wynalazek (nie wiem czy nie polski?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam 13 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Przy rzucaniu dziala jak stacjonarny, potem jak multi. Do dalekich wyrzutow, czego to ludzie nie wymysla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek0l Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 (edytowane) Huko alfa Stiburek Hudson 2 Edytowane 19 Czerwca 2015 przez marek0l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam 13 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Fajny, ciekawe z ktorego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek0l Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Pamiętam, że na początku lat 80-tych ub. wieku widziałem podobny kołowrotek na targowisku u faceta, który handlował akcesoriami wędkarskimi.Utkwiło mi to w zakamarkach pamięci, bo byłem nawet tym zainteresowany, ale ostatecznie namówiłem mamę na coś w pełni stałoszpulowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi