Patrykos53 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Witam wszystkich. Na wstępie chciałbym powiedzieć, że jestem początkującym spinningistą (na wodzie mam spędzone około 40-50 godzin).Poszukuję zestawu za około 300 zł na okonie i bolenie. Łowię głównie z łódki. Najlepiej byłoby gdyby wędzisko miało od 1,90m do 2.20m i max c.w 13g.Używałem wyszukiwarki, jednak nie znalazłem odpowiedniej odpowiedzi. Jeżeli coś przeoczyłem to możecie smiało podrzucać linki do innych tematów.O sprzęcie wędkarskim wiem bardzo mało, więc liczę na Waszą pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Wysłałem Ci priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykos53 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 UP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi