grisza-78 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Powodzenia w tym projekcie. Chciałbym zobaczyć już gotowy produkt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 7 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 (edytowane) Żeby nie było tak sucho i technicznie w moim wątku, to dzisiaj wyskoczyłem po obiedzie na pierwsze pstrągi w ty roku.Wyniki piewszy spadł bo ręka po zimie niewprawiona a drugi 36 cm na brzegu. Dzisiaj podchodziły im moje okonie. Fotka nie najlepsza bo telefonem ale zawsze coś. http://jerkbait.pl/topic/3700-zasady-umieszczania-zdjęć-na-forum-jerkbaitpl/?p=936740 Edytowane 7 Lutego 2016 przez woblery z Bielska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Zdjęcie nie bardzo pasowało do naszych standardów, za to Ty - jak najbardziej. Perfekcja wykonania, mnogość i śmiałość pomysłów - jesteś prawdziwym twórcą. Od dziś oficjalnie jest to potwierdzone odpowiednim statusem. W imieniu redakcji jerkbait.pl - serdecznie gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 8 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Dziękuje bardzo za zmianę statusu.Ta wiadomość napędza mnie to do dalszej pracy i wdrażania nowych pomysłów .jeszcze raz dzięki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 14 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Przedstawiam moją nową gumę uklejkę 4cm. Jakoś nie miałem weny twórczej aby ją dokończyć i od dłuższego czasu leżała sobie i czekała aż do do wczoraj. Wczoraj usiadłem i zacząłem się bawić w różne kombinacje kolorystyczne.Oto co wyszło Jedno mogę powiedzieć,że malowanie działa na mnie uspokajająco. W przyszłości planuje zrobić jeszcze taką wersje 10 cm na szczupaka. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 14 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Forma bardzo ciekawa, widać fach w ręku ukleje też super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Przespałem wcześniej wątek. I żaqłuję. Świetne wykonanie wobków i gum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLANADfachura Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Też troszkę przespałem ale szacun pełna profeska kolego chylę czoło super i czekam z niecierpliwością na więcej wpisów :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drozdo Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Z jakiego materiału jest zrobiona ta forma ??? Pleksa ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 15 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Forma jest zrobiona z poliwęglanu. Pleksi nie wytrzymało by temperatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Uklejki rewelacyjne ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 O kolega z PSW fajne te ukleje może załapie się na kilka sztuk testowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 16 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Może coś się wykuje więcej w najbliższym czasie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drozdo Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Formy frezujesz czy laserem robione ?? zarąbista sprawa muszę CI przyznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 20 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Formy są frezowane w poliwęglanie i Al. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 14 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Ostatnio rozmnożyło mi się małe stadko gumek, tym razem w kolorach akwariowych. Już się nie mogę doczekać, kiedy je przećwiczę nad wodą, "Kruca bomba mało casu" . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Takie trochę żelki wyglądają apetycznie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Koledzy melduje, że zakończyłem prace nad moim woblerem z zatopioną blachą, to taka hybryda . Nie powiem że było łatwo, zarówno przez brak czasu jak i rożne napotkane problemy technologiczne.Test wannowy przeszedł zadowalająco niebawem wrzucę filmik , a jutro jak pogoda dopisze nagram jak chodzi w prądzie.Musze przyznać, że wyżyłem się zarwano konstrukcyjnie i technologicznie w tym projekcie.Wobler ma 10.5 cm, jest tonący ale planuje oczywiście różną kolorystykę, jaki i wagę dla tego projektu.W maju ruszam z nim na drapieżniki w tedy się okaże co jest warty.Oto jak się prezentuje 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Pomysł wciąż, od kiedy go pokazałeś, fascynuje mnie. W sensie, jak niezgłębiona jest ludzka pomysłowość Projekt ciekawy, moje obawy o "uruchomienie" konstrukcji okazały się, jak piszesz - przedwczesne i wobler pierwsze testy przeszedł pomyślnie. Powinien dawać bardzo silną falę hydroakustyczną. Oczko na grzbiecie też bardzo mi się podoba. Jego kształt i wielkość wskazuje, że dobrze odrobiłeś "pracę domową" Jedną sztukę poproszę. Może być w formie "machniom" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Powiem Ci, że całkiem ciekawie to wygląda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Fajne brzydale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Dobra idę za ciosem wrzucam filmik z moją wanną, juro może go w Nidzicy przetestuje. Janusz masz racje ten wobler będzie dawał dużą falę hydroakustyczną widać to już w wannie. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Fajnie zamiata dobra robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin wojtczak Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Dawałeś jakieś obciążenie poza tą blaszką w środku?- na moje oko chyba nie dałeś żadnego obciążenia poza kotwiczkami . Korzystasz z Macha3 ? Na czym frezujesz. Podeślij troche info. A jakbyś zrobiło filmik jak maszyna frezuje gniazdo do woblerów , wielu bywalców jerkbaita by sie posikało ze szczęscia . Fajne woblerki gratulacje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Dawałeś jakieś obciążenie poza tą blaszką w środku?- na moje oko chyba nie dałeś żadnego obciążenia poza kotwiczkami . Korzystasz z Macha3 ? Na czym frezujesz. Podeślij troche info. A jakbyś zrobiło filmik jak maszyna frezuje gniazdo do woblerów , wielu bywalców jerkbaita by sie posikało ze szczęscia . Fajne woblerki gratulacjeDałem lekkie obciążenie w głowie, poza tym pianka jest dość mocno wtłoczona tak, że ma małą możliwość rośnięcia, to też daje zwiększa jego wagę no i twardość.Ja nie korzystam z mach3, moja maszyna ma swoje oprogramowanie. Filmik jakiś zrobię-dobry pomysł żeby wzbogacić swój wątek . W planach mam formę tym razem na gumową, krasnopiórkę z 9 cm i ukleje 10 cm , tak żeby mieć czym szczupaki postraszyć w maju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi