thoffi Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 O to widzę, że szybko doszło. Te uklejki będę modyfikował w najbliższym czasie, bo trochę ogonek słabo im chodzi. Połamania kija życzę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Moje zabawy z gumami cd... Zrobiłem zdjęcia na nowo bo na wcześniejszych słabo było widać. Tymczasem kończę prace nad ukleją 10 cm przyda mi się na jesień. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Niezły robal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Pod jakie zbrojenie głównie to szykujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Pod jakie zbrojenie głównie to szykujesz?Sorry Joker, wybacz ale nie rozumiem tego skrótu myślowego?Nie wiem co mam odpowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Chyba chodzi czy do BT, DS, trzeburaszki, z hakami offsetowymi/zwykłymi, klasycznej główki itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Te robale nadają się do drop shot, ale na główkach też dają rade. One same w sobie nie pracują podczas np zwijania. Trzeba pracować wędziskiem.Mają 5,5 cm, haczyk jest gdzie wbić wiec można próbować je na wiele sposobów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Wypoczynek w ten gorący weekend spędziłem z rodzinką nad Chańczą. Opalanie połączyłem z testowaniem ostatniego robala mojej konstrukcji. Nie jestem specjalistą w łowieniu okoni, ale w tym dniu ta gumka założona na jiga była naprawdę kilerem na okonie .Moi młodzi mieli świetną zabawę.Jednym słowem po testach wniosek taki, guma łowna, ale muszę ja robić z lekko twardszego tworzywa bo okonie na razie je obgryzają. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 5 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 A ja sobie wieczorami strugam na kompie takiego okonia. Najpierw zrobię gumę a potem modyfikacja ogonka stelaż i pomyśle nad czymś twardszym, może bez sterowiec?. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 5 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Fiu fiu Siakis taki wygiety mi się wydaje. Wypas! PozdrM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 5 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Okoniowe robaki bardzo ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 13 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Mojej zabawy z gumami cd..Tym razem zrobiłem sobie przeskalowaną do 10 cm moją małą ukleje. Myślę, że będą dobre na sandacze i szczupaki w mojej okolicy. Kolorki takie srebrno oliwkowe, może im zasmakują. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 4 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 O to prawie 2 miesiące jak nic nie wrzucałem na forum. Ostatnim czasem zająłem się dopracowywaniem mojej malej uklejki. Zmieniłem ogonek na bardziej tradycyjny, tak żeby malutka lepiej pracowała na wolnych obrotach . Wyszła mi taka mała gumka 48 mm. Teraz zamierzam troszeczkę pokombinować z kolorystyką a potem myślę już nad czymś nowym na przyszły sezon. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Dobra robota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
menduza Opublikowano 4 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Super gumy. Ciekawe jak praca tej uklejki. A można wiedzieć jak barwisz gumy? Chcę zacząć zabawę z takimi przynętami i szukam inspiracji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 4 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Wywijają ogonami aż miło.Może wystawie kilka na giełdę to będzie można ocenić samemu.Jeśli chodzi o barwienie stosuje wszystkie znane mi techniki zarówno malowanie jak i barwnik w tworzywie. Jestem z nich zadowolony mam nadzieje, że ryby też będą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 5 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Bardzo ładne uklejki, okonie na pewno nie pogardzą w sumie rozmiar uniwersalny to przywalić może wszystko, takie przynęty lubię najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 11 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Dzisiaj bawiłem się trochę kolorami.Wyszły takie żelki 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 15 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 U mnie na razie skromnie, ale zapewniam że malutkie urosną , właściwie już rosną Na wiosnę może będą smakowały. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 15 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Fajne gumiaki Ta z fioletowym grzbietem aż się prosi o niebieski brokat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 15 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 zrobi się i z niebieskim brokatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 15 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Tomku, chętnie kilka kijanek i uklejek przytulę, przygarnę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 17 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Brak zdjęć na tej stronie to jeszcze wrzucam. KIJANA 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 19 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 Moje kijanki rosną jak na drożdżach i w przyszłym tygodniu może zmienią się w 4cm żabki. Tymczasem moi młodzi trenują wiązanie węzłów "drop shotowych" i pracę w akwarium. A niech się młodzi wciągają. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAMIR Opublikowano 19 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 Fajne gumki .... a matryce z alu dopracowane Dysponując takim zapleczem możesz wiele .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi