thoffi Opublikowano 20 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Przed urlopem zdziałałem sobie takie 3.5cm stworzonko, coś ala ośmiorniczka. Jest troszeczkę okaleczoną bo ma 7 macek, ale może rybą nie przeszkodzi. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 20 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Niezgodne z ciągiem Fibonacciego. Ryby będą uciekać, gdzie pieprz rośnie Daj znać, jak poszły testy podwodne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 20 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Niezgodne z ciągiem Fibonacciego. Ryby będą uciekać, gdzie pieprz rośnie Daj znać, jak poszły testy podwodne Dlaczego mają uciekać jak dla mnie wygląda apetycznie.W przyszłym tygodniu jadę z nią na okonie zobaczymy czy się skuszą.W środowisku laboratoryjnym pracuje tak 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 20 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 To był taki żarcik.Ciąg Fibonacciego powstaje przez dodanie ostatniej liczby ciągu do poprzedniej i jest bardzo powszechny w przyrodzie. Jeden (nos), dwa (oczy, ręce), trzy (listki koniczyny), pięć (palce), osiem (ramiona ośmiornicy) i tak dalej. Ale, po pierwsze, trafiają się czterolistne koniczyny i ludzie z sześcioma palcami, a po drugie, czy ryby potrafią zliczyć do ośmiu? Szczerze wątpię Twoje siedmiorniczki bardzo mi się podobają i mam nadzieję, że będą dobrze kusić okonie. Animacja na lekkim dropszocie lub niewielkiej główce powinna świetnie się sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 20 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 kupuje nazwę "śiedmiorniczki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 moje ostatnie zabawy z kolorami 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Ta sama rybka w odcieniu czerwonawym. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 4 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Koledzy mobilizują mnie do działania. Tym razem gumki bardziej widoczne. Powstały dodatkowe kolorki ukleja z oliwkowym grzbietem, perłowymi łuskami i marchewkowym ogonkiem.Druga to niebieska z pomarańczowym ogonkiem. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Mobilizują bo warto ,ciekawe przynęty wykonujesz .Dokonałem wpisu aby mi nic nie umknęło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1000 Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 ciekawe i skuteczne przede wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 6 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Dopiero teraz zauważyłem, ale jestem pod dużym wrażeniem Twoich wyrobów.Poczekam na opinie innych i wtedy dorzucę coś do koszyczka.Jeżeli chodzi o główki, to świetny patent. PozdrawiamMariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 14 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 Witam, Otrzymałem przesyłkę z uklejami. Wybrałem sobie 2 kolory do prób. Powiem tak...kopara opadła. Świetne wykonanie , guma rewelacyjnie pracuje i zdecydowanie miło mi o tym poinformować. Nie żałuję ani grosika i po większych testach w dziczy z przyjemnością znowu wydam pieniądze na taki "towar"Pozdrawiam kolegę i trzymać poziom wykonania...jest perfect ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 25 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 Pod namową jednego z kolegów z forum zrobiłem takiego oto 5cm raczka.Podwójny twisterek zamiata w wodzie aż milo.Mam nadzieje ,że okonie zainteresują się takim smakołykiem.Teraz zajmuje się kolorystyką 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 1 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Stynka 4.8 cm 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 13 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Stynka bardzo dobra guma boleniowa! dziś dwa bolki. Normalnie jaja... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 13 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 No jestem w szoku, nie takie było jej zadanieDzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 13 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Ja byłem w szoku gdy łupnął pierwszy boluś. Za chwilę doszedł kumpel bo zobaczył że coś tam ciągnę na okoniówkę i coś ciężko idzie ;D wpada mówi "masz farta" mówię "patrz teraz" rzucam na zakręcik rzeki przed małą zatoczką. Sam nie wierzyłem że weźmie drugi, bardziej dla jaj. Rzuciłem i ściągałem jak woblera sprintem za chwilę łepsko się wynurzyło i pięknie zassał gumkę, myślałem że orła wywinę. Kumpel po powrocie do domu napisał tylko smsa " Dałeś czadu czapki z głów" P.S. okonie też biorą na stynkę także jest okej 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 13 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Kusi mnie, żeby na przyszły sezon zrobić ją 10 cm. Na razie pracuje nad 6 cm 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 13 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Praca jest spoko pracuje nawet na 1g główce im cięższa tym praca bardziej wyrazista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 2 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 Moje nowości jesienne. Skolopendry. Takiego podobnego robala zatłukłem na wakacjach po namiotem i od razu pomyślałem jakby na nie ryby brały 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 3 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 (edytowane) Witam, Jestem pod wrażeniem tego robaczka ... .Jak jest długość korpusu ? Czy można by już takie cudaki nabyć do testów ? Edytowane 9 Listopada 2017 przez Zyga102 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Mógłbyś nagrać filmik ze skolopendrą? Bardzo jestem ciekawy jak pracuje w wodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 9 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 postaram się zrobić filmik w ten weekend, jak pracuje na czeburaszce i drop shocie. Długość korpusu 47mm ,natomiast cala długość razem z tym ogonkiem ala jaskółka 57mmPrzez zimę chce zrobić jeszcze wersje tej gumy z kopytkiem oraz w większej rozmiarówce 3 i 4 cale.Na pozostałe pytania odpowiem na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Na 3 i 4 calową miałbym chęć Czekam na filmik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi