Skocz do zawartości

Przynęty ToPimann

thoffi

Rekomendowane odpowiedzi

Niezgodne z ciągiem Fibonacciego. Ryby będą uciekać, gdzie pieprz rośnie ;)  :D

Daj znać, jak poszły testy podwodne :)

Dlaczego mają uciekać jak dla mnie wygląda apetycznie.

W przyszłym tygodniu jadę z nią na okonie zobaczymy czy się skuszą.

W środowisku laboratoryjnym pracuje tak

• Like 3

To był taki żarcik.

Ciąg Fibonacciego powstaje przez dodanie ostatniej liczby ciągu do poprzedniej i jest bardzo powszechny w przyrodzie. Jeden (nos), dwa (oczy, ręce), trzy (listki koniczyny), pięć (palce), osiem (ramiona ośmiornicy) i tak dalej. Ale, po pierwsze, trafiają się czterolistne koniczyny i ludzie z sześcioma palcami, a po drugie, czy ryby potrafią zliczyć do ośmiu? Szczerze wątpię :D

Twoje siedmiorniczki bardzo mi się podobają i mam nadzieję, że będą dobrze kusić okonie. Animacja na lekkim dropszocie lub niewielkiej główce powinna świetnie się sprawdzić.

:)

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Witam,

Otrzymałem przesyłkę z uklejami. Wybrałem sobie 2 kolory do prób. Powiem tak...kopara opadła. Świetne wykonanie , guma rewelacyjnie pracuje i zdecydowanie miło mi o tym poinformować. Nie żałuję ani grosika i po większych testach w dziczy z przyjemnością znowu wydam pieniądze na taki "towar"

Pozdrawiam kolegę i trzymać poziom wykonania...jest perfect !

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Ja byłem w szoku gdy łupnął pierwszy boluś. Za chwilę doszedł kumpel bo zobaczył że coś tam ciągnę na okoniówkę i coś ciężko idzie ;D wpada mówi "masz farta" mówię "patrz teraz" rzucam na zakręcik rzeki przed małą zatoczką. Sam nie wierzyłem że weźmie drugi, bardziej dla jaj. Rzuciłem i ściągałem jak woblera sprintem za chwilę łepsko się wynurzyło i pięknie zassał gumkę, myślałem że orła wywinę. Kumpel po powrocie do domu napisał tylko smsa " Dałeś czadu czapki z głów" :D

P.S. okonie też biorą na stynkę ;) także jest okej :)

• Like 2

• 3 tygodnie później...

postaram się zrobić filmik w ten weekend, jak pracuje na czeburaszce i drop shocie. Długość korpusu 47mm ,natomiast cala długość razem z tym ogonkiem ala jaskółka 57mm

Przez zimę chce zrobić jeszcze wersje tej gumy z kopytkiem oraz w większej rozmiarówce 3 i 4 cale.Na pozostałe pytania odpowiem na prv