Skocz do zawartości

Przynęty ToPimann

thoffi

Rekomendowane odpowiedzi

Ciekawa praca tej Skolopendry, może być okoniowy killer,

odnośnie stynki to u mnie polubiły je sandaczyki, masz może trochę większe ? :)

W najbliższym czasie będę miał 6cm stynkę wersje z kopytkiem i z naturalnym ogonkiem. Gumki te będą pływające, będą miały pęcherz pławny.

Edytowane przez thoffi
  • Like 1

Za namową jednego z kolegów z forum podjąłem wyzwanie zrobienia  gumy pływającej za pomocą pęcherza powietrznego. Za wzorzec posłużyła mi moja Stynka 4.8 do której dorobiłem ogonek naturalny.Powiem tak, dużo kombinowania kosztowało mnie zrobienie tego pęcherza pławnego, ale udało się :).Oj nie było łatwo i forma strasznie pracochłonna.

Pęcherz powietrzny jest otwarty, mimo tego woda tam się nie dostaje, wykorzystanie go zostawiam fantazji wędkarza. Można tam dać jakiś zapaszek lub dociążenie aby pokombinować z pracą .

Guma ma 6 cm I nazywa się STYNKA 6.0.

To na razie pierwsze kolory.

Będzie też a właściwie już jest wersja z klasycznym kopytkiem.

IMG_0738.jpg

IMG_0737.jpg

IMG_0739.jpg

• Like 22

Za namową jednego z kolegów z forum podjąłem wyzwanie zrobienia  gumy pływającej za pomocą pęcherza powietrznego. Za wzorzec posłużyła mi moja Stynka 4.8 do której dorobiłem ogonek naturalny.Powiem tak, dużo kombinowania kosztowało mnie zrobienie tego pęcherza pławnego, ale udało się :).Oj nie było łatwo i forma strasznie pracochłonna.

Pęcherz powietrzny jest otwarty, mimo tego woda tam się nie dostaje, wykorzystanie go zostawiam fantazji wędkarza. Można tam dać jakiś zapaszek lub dociążenie aby pokombinować z pracą .

Guma ma 6 cm I nazywa się STYNKA 6.0.

To na razie pierwsze kolory.

Będzie też a właściwie już jest wersja z klasycznym kopytkiem.

Już raz miałem okazję - ale zrobię to tu oficjalnie - gratuluję :)

wyglada super, pracuje jeszcze lepiej!

No i co najważniejsze - pasuje okoniom :)

Stynki są kozackie, zachorowałem na nie nieuleczalnie :)

Tomek - żeby uzupełnić wypowiedź Piotrka - gumy dały pewnie grubo ponad 100 okoni tego dnia - każdemu z nas :)

Ja swojego dorzucę wieczorkiem:)

Więc jeszcze raz gratulacje - kawał kozackiej gumy :)

• Like 1