thoffi Opublikowano 11 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 Wrzucam obiecany filmik z pracą 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 13 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 (edytowane) Ciekawa praca tej Skolopendry, może być okoniowy killer, odnośnie stynki to u mnie polubiły je sandaczyki, masz może trochę większe ? Edytowane 13 Listopada 2017 przez GoLoManoLo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 13 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 (edytowane) Ciekawa praca tej Skolopendry, może być okoniowy killer, odnośnie stynki to u mnie polubiły je sandaczyki, masz może trochę większe ? W najbliższym czasie będę miał 6cm stynkę wersje z kopytkiem i z naturalnym ogonkiem. Gumki te będą pływające, będą miały pęcherz pławny. Edytowane 13 Listopada 2017 przez thoffi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 13 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 z niecierpliwością czekam na info, przetestował bym parę sztuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 13 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 coś pomyśle 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 13 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 15 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Wrzucam obiecany filmik z pracą thoffi, jak Ty mnie zaimponowałeś w tej chwili... Na zestawie DS będzie kosić pasiaki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 19 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 Za namową jednego z kolegów z forum podjąłem wyzwanie zrobienia gumy pływającej za pomocą pęcherza powietrznego. Za wzorzec posłużyła mi moja Stynka 4.8 do której dorobiłem ogonek naturalny.Powiem tak, dużo kombinowania kosztowało mnie zrobienie tego pęcherza pławnego, ale udało się .Oj nie było łatwo i forma strasznie pracochłonna.Pęcherz powietrzny jest otwarty, mimo tego woda tam się nie dostaje, wykorzystanie go zostawiam fantazji wędkarza. Można tam dać jakiś zapaszek lub dociążenie aby pokombinować z pracą .Guma ma 6 cm I nazywa się STYNKA 6.0.To na razie pierwsze kolory.Będzie też a właściwie już jest wersja z klasycznym kopytkiem. 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 19 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 Gratuluję. Nie warsztatu a konsekwencji. Świetne gumki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 19 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 Za namową jednego z kolegów z forum podjąłem wyzwanie zrobienia gumy pływającej za pomocą pęcherza powietrznego. Za wzorzec posłużyła mi moja Stynka 4.8 do której dorobiłem ogonek naturalny.Powiem tak, dużo kombinowania kosztowało mnie zrobienie tego pęcherza pławnego, ale udało się .Oj nie było łatwo i forma strasznie pracochłonna.Pęcherz powietrzny jest otwarty, mimo tego woda tam się nie dostaje, wykorzystanie go zostawiam fantazji wędkarza. Można tam dać jakiś zapaszek lub dociążenie aby pokombinować z pracą .Guma ma 6 cm I nazywa się STYNKA 6.0.To na razie pierwsze kolory.Będzie też a właściwie już jest wersja z klasycznym kopytkiem. Już raz miałem okazję - ale zrobię to tu oficjalnie - gratuluję wyglada super, pracuje jeszcze lepiej!No i co najważniejsze - pasuje okoniom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 19 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 No nooo...jestem pod wrażeniem:) Z pęcherzem pławnym w gumce to ja się jeszcze nie spotkałem:) Gratki Kolego pomysłu i wykonania:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 20 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 No nooo...jestem pod wrażeniem:) Z pęcherzem pławnym w gumce to ja się jeszcze nie spotkałem:) Gratki Kolego pomysłu i wykonania:)Pęcherz pławny to pomysł zaadoptowany od Japończyków. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Żeby nie było, że tylko gadam dziś 9 ryb - bardzo słaby dzień - wszystkie brania "podnoszone z dna". 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 22 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 Dziękuje za piękne zdjęciaWłaśnie cały sekret tej gumy o to to ,że prezentuje się ją jako rybkę zbierającą pożywienie z dna. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 25 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Stynka 6.0 w nowej odsłonie ,takiej brokatowo transparentnej 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 25 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Stynki są kozackie, zachorowałem na nie nieuleczalnie 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 26 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 (edytowane) Stynka i u mnie robi robotę , masz może wersję 6.0 z kopytkiem w ogonie ? Edytowane 26 Listopada 2017 przez GoLoManoLo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 26 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Stynka i u mnie robi robotę , masz może wersję 6.0 z kopytkiem w ogonie ?Tak będę miał 6.0 i 7.5 z kopytkiem i z naturalnym ogonkiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 26 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Stynki są kozackie, zachorowałem na nie nieuleczalnie Tomek - żeby uzupełnić wypowiedź Piotrka - gumy dały pewnie grubo ponad 100 okoni tego dnia - każdemu z nas Ja swojego dorzucę wieczorkiem:)Więc jeszcze raz gratulacje - kawał kozackiej gumy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 26 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Guma bez pracy własnej, a zarazem praca nieprzewidywalna.I może czasem tego one chcą 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 26 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Zgodnie z obietnicą 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 3 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Stynka 7.5 gotowa. Prace na przyszły sezon zaczęte 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Woblerów już nie robisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 3 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Woblerów już nie robisz? Na razie woblery odpuściłem.Jakieś tam pomysły chodzą mi po głowie, więc może w przyszłym sezonie coś zrobię . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Stynki elegancja Francja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi