olo86 Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 W następny weekend 7,5 cm będzie katowana..Może wyłowi grubasy z masy dwudziestaków 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 4 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 Nie chcę spamować wątku, ale Stynka Kaliber 75mm już u mnie - robi niesamowite wrażenie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 4 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 Nie chcę spamować wątku, ale Stynka Kaliber 75mm już u mnie - robi niesamowite wrażenie stynka75.jpgFaktycznie smacznie wyglądają [emoji5] Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 8 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 I do mnie secik 4.8 i 6.0 doleciał,będzie łowione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 14 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2017 Takie małe podsumowanie na koniec roku a zarazem premiera Stynki z kopytkami 4.8, 6.0, 7.5. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 15 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 Będziesz rozszerzał paletę kolorów, będzie fluo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 15 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 Oczywiście, kolorki też będę rozwijał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 15 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobek Opublikowano 16 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2017 Wyglądają bardzo smakowicie ???? A jak pracują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 16 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2017 Wyglądają bardzo smakowicie A jak pracują?Że tak powiem, pracują skutecznie 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 21 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2017 I do mnie zawitała mała gromadka stynek. Na żywo robią niesamowite wrażenie. Myślę że rybom też się spodobają. Oczywiście mają oddzielne pudełko [emoji6] Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 4 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Raczek 6cm. Z początkiem roku kontynuuje serie gumek pływających za pomocą pęcherza powietrznego.Gumka bez pracy pacy własnej, ale całkiem ruchliwa 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 4 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Raczek 6cm. Z początkiem roku kontynuuje serie gumek pływających za pomocą pęcherza powietrznego.Gumka bez pracy pacy własnej, ale całkiem ruchliwa To te o których rozmawialiśmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 4 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Tak jest 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 8 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 a u mnie atak obcych ?!!! 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamos Opublikowano 11 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2018 Fajnie to wygląda. Idzie wiosna powoli trzeba zacząć się zbroić. Gdybyś do tego bardziej pomarańczowego dodał czarnego brokatu, efekt pewnie byłby lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 18 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 Do wiosny jeszcze trochę, ale do pstrągów już niedługo.Zmodyfikowałem moją 4cm żabkę,tak aby była pływająca.Wyszła mi taka erotyczna żabka z dziurką i z pęcherzem powietrznym.Powiekszyłem także nieco płetwy, aby bardziej podbić pracę. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 18 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 Świetne ???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 20 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Źeby zamknąć temat żab, jeszcze pokosiłem się na fazę przejściową. Tym razem 3cm.Tak więc mam całe przeistoczenie z kijanki w żabę 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 20 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 Świetne ???? ???? poprostu extra ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 26 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 26 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 Zielone... te żabki zielone być powinny:)Byłyby rzekotki drzewne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 9 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 To moja nowa gumka Kiełbik 6cm.Chcę aby to była moja najmiększa guma, taka galaretka konająca na dnie. Udało mi się wtrysnąć ogonek grubości 0.4 mm.Plamki muszę jeszcze dopracować. 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 9 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Woda dopiero rozmarza, nie potestowałem jeszcze żabek i innych wariatów, a Ty kolejne ciekawostki dorzucasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 10 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Woda dopiero rozmarza, nie potestowałem jeszcze żabek i innych wariatów, a Ty kolejne ciekawostki dorzucasz Tą gumkę jeszcze zrobię jako ripper bo korpus wydaje mi się ciekawy. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi