Skocz do zawartości

Przynęty ToPimann

thoffi

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...

No i były pierwsze ryby w tym roku, mały pasiaczek i pstrąg oba na kiełbia. Szału nima, rzeka mala i czysta, ale zawsze coś . Okoń wybrał czarne kropki a pstrąg złoto-srebro.

Ponownie muszę przypomnieć, że "Zasady publikacji zdjęć..." obowiązują na całym forum. W wątkach autorskich również. Twoje przynęty są nie tylko dopieszczone w stopniu mistrzowskim, ale również i łowne, o czym miałem okazję przekonać się osobiście. Tym bardziej zdjęcie narybku okonia jest nie na miejscu. Stać Cię na więcej :) 

Uprzejmie założyłem, że Pstrąg osiągnął minimum forumowe.

post-60413-0-15868100-1550421479_thumb.jpg

post-60413-0-14062800-1550421506_thumb.jpg

Edytowane przez woblery z Bielska
  • Like 3

Osobiście na Twoje przynęty połowiłem sobie na Sole (tam ciężko o większą rybę) i na Świnnej Porębie. W tym drugim miejscu w kilku rzutach miałem dwa kabany, które wpakowały się w drzewa, oraz jedną obcinkę. Po tej obcince stwierdziłem, że przestaję dokarmiać ryby i zmieniłem przynęty. Jak wszystkie łowne gumy w zastraszającym tempie znikają z pudełek :unsure: Ech, wędkarska dola :D

Może w tym roku uda mi się zrobić odpowiednią do jakości gum fotografię :)

• Like 1

• 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

UUU moja prehistoria!!. Ten temat potraktowałem kiedyś raczej jako ciekawostkę czy to w ogóle zadziała.Może kiedyś go wznowie tak żeby trafił do szerszego grona.

Oj chyba powinieneś wrócić do tego tematu ????.

Przy okazji, jak tam prace nad większymi kiełbikami ☺?

Wiesz że stoję pierwszy w kolejce ????????.

• Like 1

• 5 tygodni później...
  • 4 tygodnie później...

Moje kiełbie trochę podrosły od wiosny do 7.5 i 10cm. Sprawa trochę mi się opóźniła bo wtryskarka odmówiła współpracy.Przyszły tydzień będę testował odlewanie ich w czterech kolorach , mam nadzieję że wszystko jest już na dobrej drodze. Zobaczymy jak to wyjdzie.

post-60413-0-74025200-1559402877_thumb.jpg

post-60413-0-14113600-1559402938_thumb.jpg

post-60413-0-39233500-1559403389_thumb.jpg

• Like 16

• 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...