thoffi Opublikowano 9 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Nie ma sprawy. Dobrze że doszły. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 9 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Co ja się dzisiaj kropek namalowałem 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 10 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 A co ja mam powiedzieć? Policzyłem i te duże, i te małe . Proszę na przyszłość, maluj mniej tych kropek . Piękna robota Tomku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 16 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Jutro już w końcu jadę na ryby . 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 17 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 (edytowane) No i były pierwsze ryby w tym roku, mały pasiaczek i pstrąg oba na kiełbia. Szału nima, rzeka mala i czysta, ale zawsze coś . Okoń wybrał czarne kropki a pstrąg złoto-srebro. Ponownie muszę przypomnieć, że "Zasady publikacji zdjęć..." obowiązują na całym forum. W wątkach autorskich również. Twoje przynęty są nie tylko dopieszczone w stopniu mistrzowskim, ale również i łowne, o czym miałem okazję przekonać się osobiście. Tym bardziej zdjęcie narybku okonia jest nie na miejscu. Stać Cię na więcej Uprzejmie założyłem, że Pstrąg osiągnął minimum forumowe. Edytowane 17 Lutego 2019 przez woblery z Bielska 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 17 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Chciałem tylko uwiarygodnić swoje przynęty, ale skoro mam wodę jaką mam, mam też ryby jakie mam.W moich okolicach to sukces. Dostały całusa i wróciły do wody.Może koledzy wrzucą ładniejsze zdjęcia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 17 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Osobiście na Twoje przynęty połowiłem sobie na Sole (tam ciężko o większą rybę) i na Świnnej Porębie. W tym drugim miejscu w kilku rzutach miałem dwa kabany, które wpakowały się w drzewa, oraz jedną obcinkę. Po tej obcince stwierdziłem, że przestaję dokarmiać ryby i zmieniłem przynęty. Jak wszystkie łowne gumy w zastraszającym tempie znikają z pudełek Ech, wędkarska dola Może w tym roku uda mi się zrobić odpowiednią do jakości gum fotografię 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Creek Opublikowano 21 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 Tomku kiełbiki dotarły. Realizm i wykonanie pierwsza klasa. Dzięki za gratisy ! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahu72 Opublikowano 18 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 Tomek, kiełbiki sprawdzone w boju, bardzo łowne (jako jedyne w dniu wczorajszym były atakowane przez okonki) zdjęć nie ma, bo nie kwalifikują się do zamieszczenia ze względów regulaminowych. Pozdrawiam, Janusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Dobra idę za ciosem wrzucam filmik z moją wanną, juro może go w Nidzicy przetestuje. Janusz masz racje ten wobler będzie dawał dużą falę hydroakustyczną widać to już w wannie. Predator !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 UUU moja prehistoria!!. Ten temat potraktowałem kiedyś raczej jako ciekawostkę czy to w ogóle zadziała.Może kiedyś go wznowie tak żeby trafił do szerszego grona. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 UUU moja prehistoria!!. Ten temat potraktowałem kiedyś raczej jako ciekawostkę czy to w ogóle zadziała.Może kiedyś go wznowie tak żeby trafił do szerszego grona.Oj chyba powinieneś wrócić do tego tematu ????. Przy okazji, jak tam prace nad większymi kiełbikami ☺?Wiesz że stoję pierwszy w kolejce ????????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Prace postępują ale powoli myślę,że do maja zdążę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Na suma marzenie !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Prace postępują ale powoli myślę,że do maja zdążę No to czekam ????, a tą prehistorie też bym chciał jedną, znajdziesz coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 3 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 Na kiełbika którego miałem testować. Coś oksy słabo współpracują ale jest coraz lepiej ostatnio, do tego gruby szczupaczek się trafił. Wysłane z mojego Redmi 4A przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 5 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 (edytowane) A ja już po wojażach na lubelskich jeziorach.Szalu nie było ale coś tam wpadło .Większość zdjęć jednak nienadająca się do publikacji.Na nowo doceniłem moja stynke 6.0 z kopytkiem. Edytowane 5 Maja 2019 przez thoffi 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 1 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2019 Moje kiełbie trochę podrosły od wiosny do 7.5 i 10cm. Sprawa trochę mi się opóźniła bo wtryskarka odmówiła współpracy.Przyszły tydzień będę testował odlewanie ich w czterech kolorach , mam nadzieję że wszystko jest już na dobrej drodze. Zobaczymy jak to wyjdzie. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahu72 Opublikowano 1 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2019 Cudne, czekam z niecierpliwością. Wysłane z mojego Moto G (4) przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 2 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2019 W międzyczasie mała seryjka Assasinów 10.Bedzie wersja stonowana i oczojebna. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 5 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 Kiełbie cd.. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Epidares Opublikowano 6 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2019 Takiego kiełbia to sam bym zjadł zekam niecierpliwie aż trafią na giełdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 6 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2019 Kiełb w akcji 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 24 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2019 Moje Assasiny w nowej odsłonie. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 18 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 No to już po urlopie czas wracać na ziemię. Moja propozycja Jazgarza 10cm na drugą część sezonu 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi