thoffi Opublikowano 19 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2019 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 25 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 Czasami trzeba i taka gumę zrobić.Tesciowej porzuciłem do jedzenia i dała się nabrać więc realizm chyba ok.Poza tym pobawie się jakimiś zapaszkami i leciutkim spiningiem. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 25 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 (...)Tesciowej porzuciłem do jedzenia (...) Twardziel lewel hard 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 26 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2019 Na żabo-kijanke 3cm [emoji846] udawał rekord klenia, nie będę narzekał. Wysłane z mojego SM-A505FN przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 26 Lipca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2019 Kurcze gratulacje piękna ryba.Na sierpień przyszykuje żabki 4 cm. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Obiecane żabki kleniowe 4cm.Środkowa to efekt niezamierzony ale mi się podoba. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2019 Można się pomylić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2019 Inni sposób zbrojenia i trochę inna prezentacja żabki.Kółeczko z kotwicą między nogi a właściwie w komorę powietrzna. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAURUS1989 Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Genialna żabka u mnie w pudełku znalazł bym miejsce dla nich na wczesnowiosennych pstrągach by się sprawdziły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Mója nową gumka, Jazgarze 6 cm w pięciu wariacjach kolorystycznych.Pracuja bardzo ładnie w opadzie nawet przy 1g tak że myślę że polubią je jesienne leniuchy 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 3 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 Mama tata i dziecko 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szydlos Opublikowano 23 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2019 W końcu znalazłem czyjego raczka posiadam, a kosi aż miło.Tylko mam jeden mały problem,posiadam jednego i już zdemolowanego przez okonie Jest szansa aby jakiekolwiek dostać do 5.10 bo mam zawody a Raczki robią mega robotę i są bardzo selektywne>Grube Garby je uwielbiają.Proszę o wiadomość PWI na koniec takie małe podsumowanie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 29 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2019 Synki 6 z komorą powietrzna.Dawno ich nie robiłem a zima na karku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 20 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 Trochę podziałem z robactwem 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamos Opublikowano 22 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 Skolopendry dość skuteczne na okonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 22 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 Wziąłem się za odnowienieojego swojego robactwa bo się pokończyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 31 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2019 Tak jakoś dzisiaj przypomniałem sobie o moich Kociotrupach.To jedna z moich ulubionych gumek ,która niejednokrotnie otworzyła mi wodę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 4 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 Ostatnio podziałałem trochę wirtualnie i udało mi się nabazgrać takiego cierniczka. Niebawem będę działał z forma żeby zobaczyć jak takie coś będzie pracować. Mam kilka niewidomych jak taki ogonek będzie pracował i jak to sensownie wtrysnąć na dwa kolory żeby pyska nie zdeformować wlewkiem. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo86 Opublikowano 4 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 Ostatnio podziałałem trochę wirtualnie i udało mi się nabazgrać takiego cierniczka. Niebawem będę działał z forma żeby zobaczyć jak takie coś będzie pracować. Mam kilka niewidomych jak taki ogonek będzie pracował i jak to sensownie wtrysnąć na dwa kolory żeby pyska nie zdeformować wlewkiem.Ale nie widać foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 4 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 To może film zadziała bo hosting świruje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert_256 Opublikowano 6 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 W jakim programie robiłeś model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 6 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 W jakim programie robiłeś model?w Rhino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 12 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 Jakos leń minie ostatnio ogarnął żeby siedzieć w pracowni. Tak żeby usprawiedliwić swoje lenistwo wymyślam sobie coś na przyszły sezon.Bedę chciał na pewno wykombinować taką ukleje w większym kalibrze w dwóch wariantach natural i kopyto. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 12 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2019 Tomek z pyszczka to bardziej tarpon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 13 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 Tomek z pyszczka to bardziej tarponKurcze rzeczywiście chyba masz rację z tą głową.Byc może do czasu jej powstania coś tam zmienię , z drugiej strony zdaje sobie sprawę że efektu taki jaki daje odcisk w silikonie nieuzyskam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi