Skocz do zawartości

Przynęty ToPimann

thoffi

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

W końcu znalazłem czyjego raczka posiadam, a kosi aż miło.Tylko mam jeden mały problem,posiadam jednego i już zdemolowanego przez okonie  :mellow:  Jest szansa aby jakiekolwiek dostać do 5.10 bo mam zawody a Raczki robią mega robotę i są bardzo selektywne>Grube Garby je uwielbiają.Proszę o wiadomość PW

I na koniec takie małe podsumowanie.

IMG-20181112-171145.jpg

• Like 2

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Ostatnio podziałałem trochę wirtualnie i udało mi się nabazgrać takiego cierniczka. Niebawem będę działał z forma żeby zobaczyć jak takie coś będzie pracować. Mam kilka niewidomych jak taki ogonek będzie pracował i jak to sensownie wtrysnąć na dwa kolory żeby pyska nie zdeformować wlewkiem.

Animacja000.gif

• Like 3

Ostatnio podziałałem trochę wirtualnie i udało mi się nabazgrać takiego cierniczka. Niebawem będę działał z forma żeby zobaczyć jak takie coś będzie pracować. Mam kilka niewidomych jak taki ogonek będzie pracował i jak to sensownie wtrysnąć na dwa kolory żeby pyska nie zdeformować wlewkiem.

Animacja000.gif

Ale nie widać foty :(

Jakos  leń minie ostatnio ogarnął żeby siedzieć w pracowni.  Tak żeby usprawiedliwić swoje lenistwo wymyślam sobie coś na przyszły sezon.Bedę chciał na pewno wykombinować taką ukleje  w większym kalibrze w dwóch wariantach natural i kopyto.

post-60413-0-53001700-1573589328_thumb.jpg

post-60413-0-06779000-1573589857_thumb.jpg

post-60413-0-68143800-1573589869_thumb.jpg

post-60413-0-80563600-1573590225_thumb.jpg

• Like 10