thoffi Opublikowano 14 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 I dalszy ciąg mojego lurebuildingu na sucho.Bedzie ukleja to i musi być szczupak.Jeszcze kilka modeli i biorę się do roboty. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 14 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 Ukleja jest super i nic już nie zmieniaj.Dobra robota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 14 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 Dzięki zrobię prototyp i zobaczę jak to w ręce wygląda no i oczywiście jak pływa .Zdaje sobie sprawę że łuskę będzie ciężko wyfrezowac bo mnie ogranicza wielkość freza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 16 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2019 Mója nową gumka na przyszły sezon Ciernik 5.5 cm.Zobaczymy co pokażą na wiosnę.Tym czasem myślę nad kolorystyka. 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Epidares Opublikowano 17 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2019 Jak zwykle wyglądają świetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlgi Opublikowano 17 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2019 (edytowane) Mója nową gumka na przyszły sezon Ciernik 5.5 cm.Zobaczymy co pokażą na wiosnę.Tym czasem myślę nad kolorystyka.Już się piszę na pakiet, kolorystyka naturalna i w barwach godowych[emoji6] Edytowane 17 Grudnia 2019 przez maykel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 7 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2020 Moje wariację kolorystyczne nad ciernikiem ukończone uffff. 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszek91 Opublikowano 7 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2020 Elegancko Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_D Opublikowano 8 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2020 Naprawdę bomba! : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Creek Opublikowano 10 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2020 Niezwykle realistyczne.Praca drobniutka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 10 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2020 Tak praca raczej drobna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 12 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2020 A to taka mała zapowiedź mojej najnowszej gumki na pstrąga.Wyglad narazie niech zostanie tajemnicą bo jeszcze nad nim pracuje.Będzie to gumka w kolorach strzebli i uklejki 5.5 cm.Mysle że fajnie będzie pracować w prądzie,ale i na okoniach może też da radę. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 16 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 Trocheje się odrobiłem i takie wyszły te Srzebelki. 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlgi Opublikowano 16 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 Piękne[emoji1303] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Creek Opublikowano 17 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 Zdecydowanie poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 17 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 Cierniki bardzo ciekawe i strzebla też piękna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 31 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 I jeszcze takie uklejeczki na bazie strzebli. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 1 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2020 W moich planach niebawem taki okoń. Na początek forma na 6 cm. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Dobrze że człowiek ma jeszcze jakieś hobby bo zajoba można dostać przez to siedzenie w domu.W tym sezonie takie będą kolorki kiełbi. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 żabki 4cm 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 5 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 (edytowane) W ostatnim czasie zrobiłem takiego Chrabąszcza Majowego. Gumka jest w środku pusta tak,że unosi się na wodzie z kotwiczką podwieszoną pod brzuchem.Taka to ni guma ni to smużak do lekkiego spiningu.Może łatwiej będzie ją im gryźć ? Edytowane 5 Maja 2020 przez thoffi 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszek91 Opublikowano 5 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 Super Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 6 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 Tomku przejrzalem caly watek. Totala transformacja, masz rekie i talet. Pelen podziw i szacun. Milo sie zerka na twoje prace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 6 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 Dziękuję za uznanie.Też lubię czasami wrucic do początku swojego wątku.Traktuje to jako taki pamiętnik.Niektore rzeczy zrobiłbym inaczej, niektóre dały mi jakieś tam doświadczenie żeby głupot nierobic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 10 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 Wracam ze Stynkami 4.8, jak dotąd były tylko srebrne a teraz na kolorowo. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi