Skocz do zawartości

Przynęty ToPimann

thoffi

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...

Wróciłem właśnie z weekendu z rodzinką. Chciałem pokazać moim synom jak się dłubie okonie,tak żeby mieli zabawę nad wodą. Mimo gorąca nawet średnie pasiaki waliły jak głupie.

Po godzinie mój młody pokazał mi  miejsce w szeregu i wydłubał trochę inne paski. Złapał go na różową nie dokończoną Stynkę 4.8. Ryba dała mu naprawdę dużo radości,a i w oczach widzę że będzie coś z niego.

IMG-20200808-144712-1.jpg

IMG-20200808-144708-1.jpg

• Like 10

• 3 tygodnie później...

Traktuje mój wątek autorski jak pamiętnik, tak żeby od czasu do czasu zerkając w tył sprawdzić czy moja forma zwyżkuje czy leci w dół na pysk. Te dwa filmy to takie małe podsumowanie tego, że w tym roku zeszło mi trochę czasu z tymi uklejami.Czas przejść do kolejnego projektu.

• Like 14

Wróciłem właśnie z weekendu z rodzinką. Chciałem pokazać moim synom jak się dłubie okonie,tak żeby mieli zabawę nad wodą. Mimo gorąca nawet średnie pasiaki waliły jak głupie.

Po godzinie mój młody pokazał mi miejsce w szeregu i wydłubał trochę inne paski. Złapał go na różową nie dokończoną Stynkę 4.8. Ryba dała mu naprawdę dużo radości,a i w oczach widzę że będzie coś z niego.

IMG-20200808-144712-1.jpg

IMG-20200808-144708-1.jpg

Jedno z rzecy które staję się tak istotne w życiu każdego człowieka pojawia się pod pod okiem ekpsera człowieka który ma duzy warsztat pracy teoretyczej i praktycznej[emoji3][emoji3]a zaczyna się pasja czyli wartość sama w sobie. Wędkarska wartość ,która śłuzy dobrej zdrowej relacji ojca z synem realizacji planów wędkarskich i wspólne spędzanie czasu nad woda, jako ojca z synem, to wartość najwyższa. szczerze gratuluję i trzymam kciuki piękne wyroby robisz.

Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka

• Like 2

• 3 miesiące temu...

Wrzuć do szklanki z wodą na jakiejś czeburaszce uzbrojone, bardziej przemówi do wyobraźni :)

Ta gumka to nie nowość, więc nie będę kopiował plików, Więcej informacji i filmik był na 10 stronie mojego wątku.

http://jerkbait.pl/topic/59850-przyn%C4%99ty-topimann/page-10

• 3 miesiące temu...