thoffi Opublikowano 22 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 Ja dzisiaj na szybkości kończę pierwsze moje ukleje 11 bo jutro pasowało by nimi trochę porzucać. Ta guma to większa siostra moich ostatnich 6-tek. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 22 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 Zacna???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 22 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 bardzo fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszek91 Opublikowano 22 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 Coś pięknego Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaroch18 Opublikowano 23 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 Czekałem na troszke wiekszy rozmiar, Uklejek Tomka! Piekna robota!Mniejsze zdecydowanie łowią.. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 15 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 U mnie ten rok jest pod znakiem uklei . Moja nowa 16 i 11 dla porównania. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszek91 Opublikowano 15 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 Czekam na 16 z niecierpliwością. Mega robota. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 26 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2020 Nowe ukleje 16, 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszek91 Opublikowano 27 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2020 Kiedy można zamawiać? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 27 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2020 właściwie to już Kiedy można zamawiać? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalkawłaściwie to dobry moment bo 16 i 9 już są. Ale pisz na Priv bo to wątek autorski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 27 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2020 No to teraz czekamy cierpliwie na... ...19-tki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 27 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2020 19 NIEEE ale 9 są takie, Bedzie jeszcze 13.5 i zamykam temat. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 27 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2020 Szkoda, liczyłem po cichu na jakieś kotlety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 27 Lipca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2020 Szkoda, liczyłem po cichu na jakieś kotlety Nie mówię nie, może zrobię tą 19. Fajnie by było jakby jakiś odzew był, tego co już pływa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 27 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2020 Co byś nie zrobił, będzie łowić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2020 Wróciłem właśnie z weekendu z rodzinką. Chciałem pokazać moim synom jak się dłubie okonie,tak żeby mieli zabawę nad wodą. Mimo gorąca nawet średnie pasiaki waliły jak głupie.Po godzinie mój młody pokazał mi miejsce w szeregu i wydłubał trochę inne paski. Złapał go na różową nie dokończoną Stynkę 4.8. Ryba dała mu naprawdę dużo radości,a i w oczach widzę że będzie coś z niego. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Traktuje mój wątek autorski jak pamiętnik, tak żeby od czasu do czasu zerkając w tył sprawdzić czy moja forma zwyżkuje czy leci w dół na pysk. Te dwa filmy to takie małe podsumowanie tego, że w tym roku zeszło mi trochę czasu z tymi uklejami.Czas przejść do kolejnego projektu. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2020 Wróciłem właśnie z weekendu z rodzinką. Chciałem pokazać moim synom jak się dłubie okonie,tak żeby mieli zabawę nad wodą. Mimo gorąca nawet średnie pasiaki waliły jak głupie.Po godzinie mój młody pokazał mi miejsce w szeregu i wydłubał trochę inne paski. Złapał go na różową nie dokończoną Stynkę 4.8. Ryba dała mu naprawdę dużo radości,a i w oczach widzę że będzie coś z niego.Jedno z rzecy które staję się tak istotne w życiu każdego człowieka pojawia się pod pod okiem ekpsera człowieka który ma duzy warsztat pracy teoretyczej i praktycznej[emoji3][emoji3]a zaczyna się pasja czyli wartość sama w sobie. Wędkarska wartość ,która śłuzy dobrej zdrowej relacji ojca z synem realizacji planów wędkarskich i wspólne spędzanie czasu nad woda, jako ojca z synem, to wartość najwyższa. szczerze gratuluję i trzymam kciuki piękne wyroby robisz. Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 10 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 Synki 6.0 z komorą powietrzną miały być gotowe na listopad.Tym czasem Covid wyeliminował mnie na cały miesiąc i dziś dopiero udało mi się je dokończyć.Powoli wracam do życia. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 10 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2020 Wrzuć do szklanki z wodą na jakiejś czeburaszce uzbrojone, bardziej przemówi do wyobraźni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 11 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 Wrzuć do szklanki z wodą na jakiejś czeburaszce uzbrojone, bardziej przemówi do wyobraźni Ta gumka to nie nowość, więc nie będę kopiował plików, Więcej informacji i filmik był na 10 stronie mojego wątku.http://jerkbait.pl/topic/59850-przyn%C4%99ty-topimann/page-10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 26 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 Ostatnim czasem zrobiłem sobie takie maleństwo.W tym sezonie chcę się pobawić trochę w UL.Gumka na razie jest w fazie testów. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 27 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 Nadrabiam pudełkowe zaległości.Uklejki 5.5 cm 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 29 Marca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2021 Nowe cieplutkie formy czekają na wytopy a ja nie wiem od czego zacząć.Będą ukleje 11 cm bez pracy ale pływające z komorą powietrzna ,Jazgarze po tuningu bardziej smukłe w wersji 10 i 7.5 i okoń 10 cm.. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2021 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi