thoffi Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2021 Widać już światełko w tunelu,kijanki już są. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Żabki ukończone.Będzie 5 kolorów, Brązowe ze złotym brzuchem, złoto -czarne, czarno czerwone, zielone i piąty kolor jakiś taki toksyczny. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Dzisiaj w prawdzie nie na najnowsze żaby, ale na mala stynkę 4.8 w kolorze czerń-złoty brokat. Właśnie ten kolor jakoś im ostatnio podchodzi. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2021 Przygotowania do majówki 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Moje ukleje na majówkę 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 12 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2021 A to moja nowość tym razem ukleja bez pracy ale za to pływająca.Musze jeszcze lekko forme poprawić bo sie lekko za powietrza. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 12 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2021 Jak rozmiarowo? 9cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 12 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2021 11 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 12 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2021 11 cm maja komore powietrzna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 21 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2021 A tu take na szybko rozwiazanie sprawy z kolorami. Takie troche wedkarskie Star Wars. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 29 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 U mnie wyskoczyły dziś Jazgarze 10 cm z nowej formy. Pierwszy kolor srebro złoto. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 20 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2021 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 22 Czerwca 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 Cała szata, oj narobiłem się . Czas jechać na ryby 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 5 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2021 Uporałem się i w końcu też mam swojego Okonia 10 cm. Zrobię jeszcze wersję bardziej złotawą. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j-23 Opublikowano 11 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2021 Na firmowym sklepie wpadła mi w oko forma pod oczy 3 D , jak dla mnie to dość dziwny projekt , zaawansowany technicznie . Ile jest gniazd i jakie średnice ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 11 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2021 Na firmowym sklepie wpadła mi w oko forma pod oczy 3 D , jak dla mnie to dość dziwny projekt , zaawansowany technicznie . Ile jest gniazd i jakie średnice ?Raczej to nie jest zaawansowana technicznie forma.W taką formę wchodzi jakieś 100-120 oczek w zależności od wielkości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 11 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2021 Nowy kolorek srebro złoto 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 14 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2021 Ukleje 16 cm .Formę zrobiłem rok temu, ale niestety kiepsko się odlewała.Kolejne podejście wreszcie jest skuteczne. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 14 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2021 (edytowane) Można kupić takie stynki? Edytowane 14 Października 2021 przez tibhar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 14 Października 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2021 Można kupić takie stynki? To co masz reku to uklejka 5.5 cmWejdź sobie na moją stronę www.thoffi.info 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 11 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2021 (edytowane) Świetne są te stynki chciałbym jeszcze je kupić. Edytowane 11 Listopada 2021 przez tibhar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 8 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2022 Pomalutku nadrabiam braki uklejek i strzebli, bo sezon pstrągowy już za pasem.Ten rok jednak zamierzam bardziej poświecić jaskółką bo trochę za opuściłem ten temat. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 6 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 Powolutku coś tam zaczynam działać.W tym roku takie kolorki jazgrzy 6. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 7 Marca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2022 Moje najnowsze uklejeczki 5,5 cm. Na razie tylko wersja testowa. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j-23 Opublikowano 8 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 Piękne już je widzę na moich główkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi