jacek.hetflaisz Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Tomku a może byś chciał zrobić te swoje żaby z takim tylnymi odnóżami,znaczy się twisterowe ogony tak jak legendarne już żaby mannsa. Myślę było by wielu zainteresowanych taką żabką ????. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j-23 Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Takie żabki z portkami twisterowymi potrafią mile zaskoczyć , szczególnie gdy kijanki podrosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Tomku a może byś chciał zrobić te swoje żaby IMG_20220422_124242.jpgz takim tylnymi odnóżami,znaczy się twisterowe ogony tak jak legendarne już żaby mannsa. IMG_20220422_123505.jpg Myślę było by wielu zainteresowanych taką żabką .Oczywiście coś pomyśle o takich żabkach, ostatnio nie wiem w co ręce wsadzić.Nowe gumy na pewno będą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 15 Czerwca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2022 Dziś znalazłem wreszcie chwilę czasu na zrobienie modelu jaskółki 10 cm. Mam na dzieje że po wakacjach będę miał ją już w rekach. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 15 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2022 Teraz tylko formę wystrugać i można zalewać gumki . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j-23 Opublikowano 14 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2022 A po co strugać jak można odlew zrobić z ołowiu w formie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 14 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2022 A po co strugać jak można odlew zrobić z ołowiu w formie Pewnie, że można. Napisałem tak żartobliwie, gdyż Tomek ma możliwość zrobienia form na obrabiarkach CNC. Zarówno przy struganiu, jak i frezowaniu formy lecą wióry . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j-23 Opublikowano 14 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2022 Już ją widzę sparowaną z główkami z mojej stajni gdzie master to właśnie autor wątku Jak będzie czas i moce przerobowe to trzeba będzie pokusić się o gumy dedykowane pod główki , co nie ,którzy nie będą mieć dylematów przy docinaniu gumy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 21 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2022 A i mnie się dziś rybki udały. Zarówno pasowały im starsze przynęty, jak i te w które mniej wierzyłem no i te które jeszcze nie były publikowane.Trafiłem w ich godziny posiłków 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 14 Marca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2023 Raczki pływające w nowej odsłonie. Myślę jeszcze nad dwoma nowymi kolorami. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 14 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2023 Cześć TomekStandardowe pytania, jaka długość i kiedy do kupienia? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 14 Marca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2023 Część. Raczki maja 5 cm. Z przodu jest komora powietrzna dzieki czemu fajnie wstają i stroszą szczypce.Sa już dostepne u mnie na stronie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 24 Marca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 Prace trwają bo na pułkach pustki. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 17 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2023 Małe uklejeczki 52mm. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j-23 Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Trzeba będzie się uśmiechnąć do mastera CNC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2023 Przegladnąłem cały wątek .mimo że gumy nie moja bajka jest na co popatrzeć. Obłędne przynęty... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 6 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2023 Wiosna pełną parą, Wracam nowymi kolorami. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 14 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2023 Kilka nowości Chrabąszcze Majowe 26mm pływające i Ukleje 9.5 cm 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 14 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2023 Chrabąszcze super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Moje najnowsze 10 Assasiny na drugą polowe sezonu. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 13 Września 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2023 Dawno nie odlewalem większych gum, ale kiedyś trzeba Ukleje 16cm 42g. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi