qbaf88 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 (edytowane) Otóż, mam urlop w pierwszych dwóch tygodniach sierpnia, więc postanowiłem wybrać się na łowisko: http://www.bagnaumanka.pl/Popytałem tu i ówdzie i okazało się, że wszyscy chwalą toteż można spróbować.Z racji tego, że moja Piękna wyjeżdża na całe wakacje, a reszta kolegów dostałą urlopy w lipcu szukam chętnych osób z Krakowa żeby się tam wspólnie wybrać. Koszty by się fajnie rozłożyły a i łowisko jest niczego sobie, poza tym ognisko jakieś piwko i w grupie chyba lepiej. Sam od niedawna nie jestem już automobilem na rzecz motocykla, więc musiałbym dojeżdżać blablą lub pociągami. Urlop zaczynam 1 sierpnia, myślałem, żeby pojechać na 5- 7 dni. Jak ktoś chętny to zapraszam na priv. Edytowane 20 Czerwca 2015 przez qbaf88 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wabik Opublikowano 20 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Maniek piwa nie pije mówi ze browar jest dla pe..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbaf88 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 (edytowane) Miło wiedzieć Szczerze powiem, że nigdy nie byłem a okazało się, że sporo znajomych się ta regularnie wybiera. Wódkę również możemy pić, ze mną jak z dzieckiem, za rączkę i do baru Jakby było więcej bezautowych to spokojnie pociągiem do Lublina a reszta drogi już obgadana z właścicielem włości. Wstępna rezerwacja jest PS dodatokwo właśnie wyszło, że jeden z moich kolegów też chciałby się wybrać ale w weekend, wyjazd w sb w nocy, wyjazd do Krk w pon rano lub do południa, i to wcześniej niż w wakacje, jakby ktoś z Krakowa miał ochotę i czas to niech daje znaki, 2 osoby możemy jeszcze wziąć do Citroena. Termin do wspólnego ustalenia Edytowane 20 Czerwca 2015 przez qbaf88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 "Wódkę", powiadasz ? Bawcie się dobrze, a bez samochodu, to dobra opcja 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbaf88 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 (edytowane) Zapraszam jak są chętni ;D Pijcie co chcet, palce co chceta, jak dla mnie to cały dzień z kijkiem w ręku a potem zimne piwo... Poza tym wielkie dzięki Bartku za informację o tym miejscu Edytowane 23 Czerwca 2015 przez qbaf88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Polecam miejsce, ale przede wszystkim gospodarza. Mariusz to przefajny facet.Ryb połowisz, to niemal pewne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi