Skocz do zawartości

Wyjazd początkiem sierpnia "Bagna u Mańka" Stulno zbieram chętnych

qbaf88

Rekomendowane odpowiedzi

Otóż, mam urlop w pierwszych dwóch tygodniach sierpnia, więc postanowiłem wybrać się na łowisko: http://www.bagnaumanka.pl/

Popytałem tu i ówdzie i okazało się, że wszyscy chwalą toteż można spróbować.

Z racji tego, że moja Piękna wyjeżdża na całe wakacje, a reszta kolegów dostałą urlopy w lipcu szukam chętnych osób z Krakowa żeby się tam wspólnie wybrać. Koszty by się fajnie rozłożyły a i łowisko jest niczego sobie, poza tym ognisko jakieś piwko i w grupie chyba lepiej. Sam od niedawna nie jestem już automobilem na rzecz motocykla, więc musiałbym dojeżdżać blablą lub pociągami. Urlop zaczynam 1 sierpnia, myślałem, żeby pojechać na 5- 7 dni. Jak ktoś chętny to zapraszam na priv.

Edytowane przez qbaf88
  • Like 1

Miło wiedzieć :P Szczerze powiem, że nigdy nie byłem a okazało się, że sporo znajomych się ta regularnie wybiera. Wódkę również możemy pić, ze mną jak z dzieckiem, za rączkę i do baru :D

Jakby było więcej bezautowych to spokojnie pociągiem do Lublina a reszta drogi już obgadana z właścicielem włości. Wstępna rezerwacja jest :)

PS dodatokwo właśnie wyszło, że jeden z moich kolegów też chciałby się wybrać ale w weekend, wyjazd w sb w nocy, wyjazd do Krk w pon rano lub do południa, i to wcześniej niż w wakacje, jakby ktoś z Krakowa miał ochotę i czas to niech daje znaki, 2 osoby możemy jeszcze wziąć do Citroena. Termin do wspólnego ustalenia :D

Edytowane przez qbaf88