Hubertus Opublikowano 25 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2024 Czy pojawiły się już jakieś wrażenia z użycia/ machania i gięcia Signumów?Mam zamówione 4 sztuki, po jednym z gramatury...ale będą dopiero pod koniec kwietnia.Z tego co rozmawiałem z Panem Krzysztofem będzie ciekawie. Wysłane z mojego SM-A346B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 25 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2024 Nóżkami ostro przebieram ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrN Opublikowano 4 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2024 Cześć poszukuję informacji dotyczącej blankuSLF7010-2Nchodzi mi o realny CWczy ogarnie dropa główka 15 kajtek 3-4czy przynęty twarde czy raczej miękkieczy to okoń sandacz lekko?Myślę nad kijem drop pod okonia oliwka 12-15, obrotówka 2-3, mały wobler, częsty przyłów szczupaka, a może podpowiecie coś pod takie zastosowanie,poproszę o wasze opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadekRadek Opublikowano 19 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2024 SLS9620 - boleń na średnio w Wiśle, belona, morska troć. Czy to dobry wybór?SS8315-2N na tytanach niestety mi trochę klęka przy moim boleniowaniu. Chciałem uzupełnić arsenał, żeby w komforcie wy...olić w kosmos 15g małolotnego woblera boleniowego, ale żeby ogarnąc też te morskie łowy slim wahadłem o wadze max 35g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lyha Opublikowano 20 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2024 (edytowane) O jakim slim whadle mówisz?Ja łowie nim morskie trocie. Ale przy snapsie 25g już moim zdaniem takie granice komfortu łowienia w morzu. Zaczyna się poddawać. A ja lubię szybkie i mocne kije. To moje odczucie , subiektywne. Edytowane 20 Marca 2024 przez lyha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadekRadek Opublikowano 20 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2024 O jakim slim whadle mówisz?Jaxon HS 30g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lyha Opublikowano 20 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2024 Może być na granicy komfortu, jednak każdy wędkarz ma inne odczucia i moja opinia moze nie byc miarodajna dla innych. Jak jestes ciekaw moge podesłać fotki z ugięć lub film. Blank jest raczej stworzony do połowów gatunków które wymieniłeś, jednak nie jest przegrubiony, raczej smukły o małej średnicy. To dodaje od siebie, nie każdemu może to pasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 20 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2024 Nie lowilem nigdy troci w morzu, ale 20-25 gr cykady boleniowe prowadzone w rynnie daje radę wg mnie obsłużyć SLS9620. Zatem zaryzykowałbym stwierdzenie, ze poprowadzić wąskie wahadło w morzu tez da radę. Co do zacięcia, nie wypowiadam się, bo atak bolenia w nurcie pewnie jest inny, niż troci w morzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadekRadek Opublikowano 21 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2024 Dzięki za podpowiedzi!W tym sezonie będę testował GL Argento Prototype GLAPS-942ML. Jak mi nie podejdzie to zamówię tego SLS'a albo oczko mocniejszego SS - 20lb (lecz ten to już tylko raczej na ciężko) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi