Lepton Opublikowano 20 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Szczęśliwi posiadacze przedmiotowego kijka (cw 14-35g) Napiszcie jak zachowuje się ta perełka przy rzucaniu przynętami "nielotami"Interesuje mnie głównie dolny zakres cw.Jeżeli kogoś razi słowo perełka,to z góry przepraszam za swą indolencję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietruk Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Ja używam go do jerków, do slidera 10S, 12 też rzucałem ale komfortu to już nie ma.Duże wahadła też niem katapultuję.Do dolnego rzucałem i wirówkami mepps 3 Aglia, ale przy plecionce PE2.0 to nieporozumienie, ale Giant Killer już OK.To mocarny kij. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Kilka dni temu miałem w ręce blank. Tak jak @Pietruk prawi, bardzo mocny kij z grubą ścianą. Jest Kolega na forum co zbudował na tymże blanku spinning ale nie wiem czy zdążył już przetestować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Nieloty z założenia nie latają ,Kamil masz racje jeszcze nie przetestowany . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Nieloty z założenia nie latają ,Kamil masz racje jeszcze nie przetestowany .To do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 22 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Nieloty z założenia nie latają ,Kamil masz racje jeszcze nie przetestowany . Nie latają ? Jak dostaną solidnego kopa to polecą.Tylko..... trzeba mieć czym kopnąć.W moim przypadku przyrząd miotający ma być krótki i mocarny. Na razieszukam po omacku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Nie latają ? Jak dostaną solidnego kopa to polecą.Tylko..... trzeba mieć czym kopnąć.W moim przypadku przyrząd miotający ma być krótki i mocarny. Na razieszukam po omacku. Najlepiej wykopuja "Crankbaity". W ta strone bym sie kierowal . Krotkie, o pelnym ugieciu pod obciazeniem i bardzo manewrowe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Może Kolega @Lepton napisze co kijek miałby obsługiwać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 22 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Może Kolega @Lepton napisze co kijek miałby obsługiwać... Wielkie lecz lekkie obrotówki,skrzydełko wielkości nr. 6,7 (całość z korpusem i piórami waży 10 - 15gr). Problem w tym,że rybka musi po ataku zostać zatrzymana natychmiast !!! bez najmniejszego odjazdu !!! Miejsce wymaga kija krótkiego,który jednak po wyprowadzeniu ryby na czystą wodę ma skutecznie amortyzowaćodjazdy. I tyle (lub aż tyle) wymagań z mojej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Wielkie lecz lekkie obrotówki,skrzydełko wielkości nr. 6,7 (całość z korpusem i piórami waży 10 - 15gr). Problem w tym,że rybka musi po ataku zostać zatrzymana natychmiast !!! bez najmniejszego odjazdu !!! Miejsce wymaga kija krótkiego,który jednak po wyprowadzeniu ryby na czystą wodę ma skutecznie amortyzowaćodjazdy. I tyle (lub aż tyle) wymagań z mojej strony.To mogę Ci powiedzieć że się nada :) LIS 70 MHF :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 22 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Dzięki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi