zetika16 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Umyć w benzynie ekstrakcyjnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Umyć w benzynie ekstrakcyjnejCzyli jakaś specjalna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Weź te dwie części czymś odtłuść porostu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 (edytowane) Właśnie te myłem widocznie źle ale było tam nasrane tego smaru wymyłem i było lepiej (mniej tłuste) ale jak złożyłem wszystko to było gorzej (przeskakiwanie, popuszczanie) ... a powinno być chyba lepiej? Edytowane 21 Czerwca 2015 przez Szymon3069 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 (edytowane) Powinno...hm...Musisz użyć czegoś w rodzaju rozpuszczalnikaA to zjawisko pokazało się samo czy np po jakimś serwisie czy coś Edytowane 21 Czerwca 2015 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 kurde... nie pamiętam czy mam to od początku zakupu (jakies 2 msc) czy w czasie użytkowania się tak zaczęło dziać ale samo od siebie! Nie był w serwisie, nie rozkręcałem... a może? był kilka razy pod woda a raz jakieś 10 sek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 (edytowane) Wsadz ręcznik papierowy zwinięty w rulon o podobnej średnicy co średnica tego łożyska w środek i pokręć w jedna i w druga stronę... Tylko delikatnie żeby wałeczki nie wypadły. Powtarzaj czynność do momentu gdy papier będzie czysty i bez smaru.... Jak to nie pomoże to już nie wiem.... Edytowane 21 Czerwca 2015 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 tak robiłem ale spróbuję jeszcze raz a co z ta benzyną ? Jak to nie pomoże to oddaje do wędkarskiego majsterkowicza w moim mieście (o ile wie co to jest multiplikator...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 No najlepiej namoczyć to w benzynie ona rozpuści smar i odtlusci wszystko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 ok zaraz się zabieram do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Tak wyglądało jak to pierwszy raz otworzyłem jutro zrobię to co miałem zrobić (wyczyścić) i napisze co to dało, oby dało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pendergrast Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Czyszczenie zdecydowanie mu się przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 27 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Niestety nie pomogło ... Stwierdziłem tez ze jest mało nasmarowany...Mógłby ktoś mi go na smarować i wyeliminować ten problem ? Po prostu jak trzymam multik łapie za żyłkę i "wypuszczam" to zamiast płynnie schodzić ze szpuli to przeskakuje dziwnie...Była by chętna osoba na to ? Najlepiej z okolic Nowego Sącza +\- 10km ew pokryje koszty wysyłki .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi